JBL Micro II

Luidspreker van zakformaat die op grootse wijze het geluid van uw draagbare audioapparaten weergeeft.

Aan de slag met uw JBL Micro II

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

3.5mm
Battery Type
Li-ion rechargeable
Battery charge time
5 hours
Frequency Response
150Hz - 20kHz
Signal-to-Noise Ratio
>80dB
Height (in)
1-9/16
Height (mm)
39
Transducer
1 x 40mm

Take great JBL bass any place.

Neem fantastische JBL-bas overal mee naartoe. De JBL Micro II is de eerste ultradraagbare luidspreker met een oplaadbare Li-ionbatterij en ingebouwde baspoort. Dit apparaat, dat is uitgerust met een 40 mm driver, biedt volbereik JBL®-geluid met een uitzonderlijke bas, en past toch gemakkelijk in een rugzak of kan op kleding worden vastgeklemd. Het kan via een ingebouwde audiokabel worden verbonden met elk mobiel apparaat of elke MP3-speler en u kunt het zelfs in serie schakelen met andere JBL Micro II-luidsprekers voor een krachtige geluidservaring. De JBL Micro II biedt prestaties, draagbaarheid en een prijsstelling waar de concurrentie niet aan kan tippen.

De draagbare JBL Micro II-luidspreker is een kleine krachtpatser. De ingebouwde baspoort genereert krachtige lage frequenties waaraan de basuitvoer van vergelijkbare draagbare producten niet kan tippen
De draagbare JBL Micro II heeft een ingebouwde Li-ionbatterij die tot 5 uur aan afspeeltijd biedt. U kunt de batterij op eenvoudige wijze opnieuw opladen met behulp van een micro-USB-poort, hetgeen u gedoe met batterijen en geld bespaart.
Wie zegt dat u het niet mee kunt nemen? De lichte, compacte JBL Micro II past gemakkelijk in een rugzak of jaszak.
De draadloze JBL Micro II-luidspreker is altijd klaar om verbinding te maken en af te spelen. En als uw bronapparaat niet is aangesloten, kan de audiokabel van 30 cm worden opgeborgen onder in de luidspreker om verstrikt raken te voorkomen.
Een duidelijk zichtbare LED laat u weten wanneer de oplaadbare Li-ionbatterij bijna leeg is, zodat u weet wanneer de JBL Micro II opnieuw moet worden opgeladen.
Kunt u er geen genoeg van krijgen? U kunt de draagbare JBL Micro II-luidspreker aansluiten op andere JBL Micro II-luidsprekers, waardoor een indrukwekkende geluidsomgeving ontstaat.

Meer support

1 resultaten
  • Als uw Micro II geen audio signaal detecteert op zijn input, gaat deze in standby om stroom te besparen. Het moet weer aan gaan wanneer het een audio signaal detecteert. Aangezien de Micro II audio op de ingang detecteert en niet op de speaker volume dient u altijd het volume van de bron hoog te zetten en het speaker volume te regelen met behulp van de Micro II. In dit geval zal het niet meer in standby gaan tenzij het muziek stopt.