JBL Flip 4

Draagbare Bluetooth luidspreker

Voorganger product: JBL Flip 3
Opvolger product: JBL Flip 5

Aan de slag met uw JBL Flip 4

Output (W)
2 x 8
Frequentiebereik
70 Hz - 20 kHz
Signaal-ruisverhouding
≥80 dB
Afmetingen (inch)
2.67 x 6.88 x 2.75
Afmetingen (cm)
6.8 x 17.5 x 7.0
0.51
1.13
4.2
3.5
12
3,000
JBL Connect+
Ja

De perfecte speaker om altijd bij je te hebben.

De JBL Flip 4 is de volgende generatie van de bekroonde Flip-serie; het is een draagbare Bluetooth luidspreker die een verrassend krachtig stereogeluid levert. Deze compacte luidspreker wordt gevoed door een 3000 mAh oplaadbare Li-ion batterij die tot 12 uur onafgebroken speeltijd in hoge kwaliteit biedt. De Flip 4 heeft een duurzame, waterbestendige afwerking in 6 levendige kleuren waardoor je onder alle weersomstandigheden een feestje kunt geven. Het apparaat beschikt ook over een speakerphone met ruis- en echo-onderdrukking voor kristalheldere telefonische vergaderingen en JBL Connect+ technologie waarmee draadloos meer dan 100 met JBL Connect+ uitgeruste luidsprekers aan elkaar kunnen worden gekoppeld voor een nog betere luisterervaring. Met een simpele druk op de knop kun je vanaf je JBL Flip 4 Siri of Google Now activeren en ertegen praten.

Sluit draadloos tot 2 smartphones of tablets aan op de luidspreker en laat ze om de beurt indrukwekkend stereogeluid afspelen.
Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij van 3000 mAh voor een speeltijd tot 12 uur.
Geen zorgen meer om regen of vocht: je kunt de Flip 4 zelfs onderdompelen in water.
Koppel meer dan 100 met JBL Connect+ uitgeruste luidsprekers aan elkaar voor een nog beter feest.
Beantwoord telefoontjes met één druk op de knop, kristalhelder dankzij de ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone.
Activeer Siri of Google Now via je JBL luidspreker met een simpele druk op de knop.
Door de duurzame materialen en de robuuste rubberen behuizing overleeft de luidspreker al je avonturen.
Hoor de bass, voel de bass, zie de bass. Dubbele externe passieve radiatoren laten je zien hoe krachtig je luidspreker is.

Meer support

15 resultaten
  • Als u problemen met vervorming of uitval ondervindt, probeer dan de volgende suggesties:

• Zet de audiobron dichter bij de luidsprekers

• Zet de luidsprekers dichter bij elkaar

• Zorg ervoor dat de streaming-luidspreker (host) verbinding maakt met één audiobron, verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de streaming-luidspreker (host) en andere audiobron

• Zorg ervoor dat de audiobron slechts verbinding maakt met één streaming-luidspreker (host), verbreek de Bluetooth-verbinding tussen de audiobron en andere luidsprekers

• Herstart opnieuw uw beide luidsprekers en de audiobron

• Zorg ervoor dat de luidsprekers niet in de buurt staan van andere bronnen van draadloos signaal - u kunt last hebben van interferentie

• Koppel de audiobron opnieuw aan uw luidspreker

• Indien u audio-inhoud van het internet streamt, kan het probleem bij de internetverbinding liggen en niet uw luidspreker

• Nee, de IP waterproof-specificatie betekent dat deze luidsprekers 30 minuten in water van 1 meter diep ondergedompeld kunnen worden. Het betekent niét dat ze kunnen drijven, dus wees voorzichtig. Ze zullen naar de bodem zinken als ze erin vallen.
  • De JBL Connect-app wordt in januari 2021 hernoemd tot JBL Portable in de App Store en Google Play Store. Het is nog steeds mogelijk om de app in elke store te vinden door te zoeken naar JBL Connect of JBL Portable.
  • 1. Om de naam van de luidspreker te wijzigen, moet u uw luidspreker eerst verbinden via Bluetooth en vervolgens de JBL Connect app downloaden.
    2. Zodra de app is gedownload, opent u de app en wacht u tot deze uw apparaat heeft herkend.
    3. Nu uw luidspreker is wordt weergegeven, kiest u het tandwiel dat zich onder of rechts van de luidsprekerafbeelding bevindt.
    4. Zodra u het tandwiel kiest, hebt u de optie om de naam te bewerken door op het kleine potlood-icoontje te klikken.
    5. Nadat u de naam heeft gewijzigd, ziet u de melding "Reconnect to  Apply New Name" (Maak opnieuw verbinding om nieuwe naam toe te passen)
    6. Ga naar uw Bluetooth-instellingen, selecteer "Vergeet dit apparaat" en maak vervolgens opnieuw verbinding om de nieuwe luidsprekernaam tot stand te brengen.
  • Houd in de Power ON-modus de knoppen ‘Volume +’ en ‘Afspelen’ gelijktijdig meer dan 3 seconden ingedrukt -> Het apparaat schakelt zichzelf automatisch uit. Nu is het apparaat gereset naar de fabrieksinstellingen.
  • U kunt tot twee apparaten (iOS of Android) tegelijk koppelen via Bluetooth. Een wanneer u gebruikt maakt van een Aux-kabel.
  • Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.

• Nee, de JBL Flip 4 kan alleen draadloos worden gekoppeld met luidsprekers die compatibel zijn met JBL Connect+. Op dit moment hebben de Flip 4, Pulse 3 en Charge 3 (na firmware-upgrade) de JBL Connect+ functie.
  • U moet de micro USB of oplaadpoorten volledig droog maken voordat u de stekker erin stopt om op te laden.
  • Uw JBL luidspreker is waterbestendig volgens de IPX7-norm. (IPX7 betekent dat het 30 minuten onder water op 1 meter kan ondergaan.) Om het uiterlijk en de functies van uw luidspreker te behouden, zorgt u ervoor dat het wordt afgespoeld met zoet water als u het gebruikt hebt bij een zwembad of de zee. Droog dan alle deksels en gedeeltes af waar water in kan blijven staan. De standaard voor waterbestendigheid is kraanwater. Chemicaliën en zout in uw zwembad of de zee kunnen de waterbestendige verzegeling of het oppervlak in de loop van de tijd beschadigen wanneer het na gebruik niet wordt afgespoeld.