JBL Charge 2

Draagbare draadloze stereoluidspreker met krachtige accu om je apparaten op te laden

Verkocht vanaf 2014 tot 2015

Opvolger product: JBL Charge 2+

Aan de slag met uw JBL Charge 2

Aan de slag met uw JBL Charge 2

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

3.5mm
Bluetooth
Output (W)
2 x 7.5
Signal-to-Noise Ratio
>80 dB
Frequency Response
75Hz – 20kHz
Afmetingen (inch)
3.1 x 7.24 x 2.95
Afmetingen (cm)
7.9 x 18.4 x 7.5
Gewicht (kg)
0.54
Gewicht (lbs)
1.19
Bluetooth versie
3
Oplaadtijd (uur)
4
Afspeeltijd muziek (uur)
12
Batterijduur (mAh)
6,000
Automatisch uitschakelen
Ja
3.5 mm audiokabelaansluiting
Ja
Powerbank
Ja
Speakerphone
Ja
Wireless
Ja
Bluetooth
Ja

Listen wirelessly. Charge endlessly.

Social mode om muziek met iedereen te delen. De nieuwe JBL Charge 2, een draagbare stereoluidspreker met best-in-class geluid met dubbele drivers en twee passieve uitgangen die diepe, accurate bas leveren die zo krachtig is dat je het kunt voelen als het geluid je oren bereikt. De Charge 2, met een 6000 mAh Li-ion batterij voor maximaal 12 uur muziek, is gebouwd om een hele nacht party feesten te overleven. En je kunt andere draagbare apparaten opladen via de USB-poort. Het is een iconisch staaltje van draagbare audio die ontwikkeld is om luisterplezier te leveren of je nu thuis bent in je eigen kamer of in de vrije natuur. Maar behalve het nieuwe verbeterde best-in-class geluid en de mogelijkheid om andere draagbare apparaten op te laden, zijn het de Bluetooth-mogelijkheden die de JBL Charge 2 met kop en schouder boven de concurrentie plaatst. Je kunt de Charge 2 eenvoudig koppelen aan een Bluetooth-apparaat door kort op de Bluetooth-toets van het apparaat te drukken. De Bluetooth A2DP en SBC codec geven Bluetooth de krachtige draadloze mogelijkheden, met bovendien een hands-free conferencing speakerphone compleet met ruis- en echo-onderdrukkingstechnologie, waardoor je draadloze muziek evenals je gesprekken helder klinken. Je kunt ook gebruik maken van de Bluetooth Sociale Mode voor de draagbare luidspreker. Hiermee kunnen drie verschillende gebruikers hun smartphone of tablet aan de Charge 2 koppelen. Nu kunnen jij en je vrienden om de beurt luisteren naar een persoonlijke playlists op de luidspreker, dus er is altijd voor ieders muziek. JBL sound engineers zijn de grootste uitdagingen nooit uit de weg gegaan. Charge 2 is het bewijs dat het best-in-class geluid en baanbrekende innovatie bij ons hoort.

Hoe je het ook aansluit, afspeelt of streamt, de JBL Charge met dubbele drivers en twee passieve bass radiatoren zorgt voor een krachtige en pakkende geluidservaring.
Je kunt de Charge 2 niet alleen in je rugzak meenemen maar ook gelijktijdig gebruiken. De Charge 2 heeft Bluetooth 3.0 waarmee je met andere Bluetooth-apparaten verbinding kunt maken en draadloos kunt genieten en je kunt bovendien met je vrienden communiceren via de hands-free conferencing speakerphone van de Charge 2, die beschikt over ruis- en echo-onderdrukkingstechnologie.
Net als zijn voorganger met de lange levensduur is de JBL Charge 2 voorzien van een 3.7 V 6000 mAh Li-ion-batterij waarmee je maximaal 12 uur naar muziek kunt luisteren zonder opladen. En er is voldoende kracht om je telefoon, tablets en muziekspelers op te laden. Dat is nog indrukwekkender als je het nieuwe, geüpgrade, best-in-class geluid en de complete basweergave meerekent.
Wat is het voordeel van best-in-class geluid als je het niet met je vrienden kunt delen? Met de Bluetooth Sociale Mode van de Charge 2 kun je maximaal drie personen op dezelfde luidspreker muziek laten afspelen ongeacht hun mobiele telefoon, tablet en laptop playlists lijsten voor non-stop luisterplezier. Elk draagbaar Bluetooth-apparaat is van harte uitgenodigd om via de Charge 2 muziek met draadloze kracht af te spelen.