JBL Partybox 710

Partyluidspreker met 800 W RMS krachtig geluid, ingebouwde verlichting en spatwaterdicht ontwerp.

Aan de slag met uw JBL Partybox 710

Aan de slag met uw JBL Partybox 710

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Output (W)
800
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
35Hz – 20kHz (-6dB )
Afmetingen (inch)
15.70 x 35.60 x 17.20
Afmetingen (cm)
39.9 x 90.5 x 43.6
Gewicht (kg)
27.8
Gewicht (lbs)
61.3
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-frequentie
2400 MHz – 2483.5 MHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
≤ 11dBm
Bluetooth versie
5.1
Lichtshow
Ja
Spatwaterdicht
Ja
IPX-klassifisering
IPx4
Bluetooth
Ja

De ster van elk feestje

De spatwaterdichte PartyBox 710 verandert je volgende evenement in een echt feest, concert of nachtclub. Met de unieke en kleurrijke lichtshow gesynchroniseerd met JBL Original Pro Sound. Met de minimalistische en intuïtieve regelaars op het bovenpaneel en de PartyBox-app creëer je muzikale en visuele ervaringen. Je kunt zowel de stroboscoop als het geluid van de dubbele set tweeters en basrijke woofers aanpassen. True Wireless Sound koppelt direct twee PartyBox 710's voor een nog groter publiek, met slechts één knop En met een gemakkelijk handvat en robuuste wielen, neem je het feest overal met je mee naar toe.

Maak een muzikale verbinding met 800 watt krachtige hoogwaardige JBL Original Pro Sound. Dubbele 2,75" tweeters en 8" woofers met de afgestemde basreflexpoort zorgen voor precies geluid en een voelbare beat.
Lichten, kleur, feest! Transformeer elke ruimte in een rockconcert, nachtclub en karaokelounge. Synchroniseer je muziek met dynamische, stroboscooplichten, een uniek sterrennachteffect en next level flitspatronen. Makkelijk te bedienen via de gebruiksvriendelijke draaiknoppen op het bovenpaneel of in de PartyBox-app.
Of je nu met je vrienden in de tuin aan het feesten bent of aan het zwembad zit te drinken, de JBL PartyBox 710 is IPX4-spatwaterdicht. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over opspattend water.
Eén JBL PartyBox niet genoeg? Koppel twee luidsprekers via een kabel of Wireless by True Wireless Stereo (TWS)-technologie voor een nog grootser, krachtiger geluid.
Laat het feest beginnen! Dankzij de grote en soepele wielen en het gemakkelijke handvat neem je de JBL PartyBox 710 overal mee naartoe. *AC-ingang vereist
Met gitaar- en dubbele microfooningangen kun je zingen en meespelen. Laat de show beginnen! Met de karaoke EQ-afstemming klinkt het niet alleen goed, het ziet er ook nog eens te gek uit. Met een fantastische lichtshow om een echt goed feest te bouwen.
De JBL PartyBox-app maakt heel gemakkelijk om je muziek te bedienen, instellingen bij te werken en de kleuren en patronen van je lichtshow aan te passen voor de perfecte partyvibe.

Meer support

9 resultaten
  • Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
  • Het wordt altijd aanbevolen om ons assortiment soundbars te gebruiken, als je een luidspreker wilt voor je televisie of smart-tv, omdat deze speciaal voor dit gebruik zijn ontworpen, terwijl onze draagbare luidsprekers voornamelijk zijn ontworpen voor gebruik met telefoons en tablets.

Ondersteuning voor Bluetooth-connectiviteit tussen een tv en een luidspreker is afhankelijk van een aantal verschillende factoren, zoals Bluetooth en A2DP-versies en audiocodecs die door elk apparaat worden gebruikt. Dit kan variëren afhankelijk van het merk, het model en de leeftijd van de apparaten, maar we kunnen niet bevestigen of een specifieke combinatie van tv en luidspreker werkt zonder problemen zoals latentie of vertraging bij audiosynchronisatie.

• De bass-, treble- and echo-knoppen/draaiknoppen op het bedieningspaneel bovenop de Partybox passen deze effecten alleen toe op de microfoon voor gebruik tijdens karaoke.

Deze effecten worden niet toegepast op andere bronnen of ingangen zoals Bluetooth, Aux of USB, hiervoor moet de Equalizer in de JBL Partybox app worden gebruikt (op ondersteunde modellen).

Als je meer bas wilt, is er ook een knop Bass Boost op het bovenste bedieningspaneel (met 2 niveaus Bass Boost: Uit, Niveau 1 en Niveau 2, om te schakelen door meerdere keren op de knop te drukken). Dit wordt toegepast op de hierboven genoemde bronnen en ingangen (maar niet op de microfoon).
  • De Partybox terugzetten naar de fabrieksinstellingen

1. Houd de knoppen "Afspelen" en "Licht" > 10 seconden ingedrukt.
    2. De Partybox wordt uitgeschakeld en weer ingeschakeld en is nu gereset.
  • Met de JBL Wireless Microphone-set kunnen 2 x draadloze microfoons* worden aangesloten op elk Partybox-model**. Dit gebeurt door middel van een dongle die is aangesloten op de microfoon/gitaaringang. Bovendien kan een derde bekabelde microfoon, zoals de JBL PBM100 bekabelde microfoon, ook worden aangesloten op de schakelbare gitaar-/microfoon 2-input (beschikbaar op de Partybox-modellen). Dit werkt ook bij gebruik van de niet-schakelbare gitaar-input op andere Partybox-modellen. Dit omzeilt echter de karaoke-effecten, waaronder echo voor de aangesloten microfoon. Ook heeft het over het algemeen een iets ander geluidskarakter/-timbre dan een microfoon die is aangesloten op de microfoon-input.

*Dit omvat de Partybox On-The-Go, er kunnen maximaal 2 draadloze microfoons tegelijkertijd worden aangesloten en gebruikt. De standaard meegeleverde Partybox On-The-Go microfoon kan alleen worden aangesloten op de Partybox On-The-Go waarmee deze wordt geleverd. Hij kan ook niet draadloos worden aangesloten op andere Partybox-modellen of draagbare luidsprekers dan de Partybox On-The-Go waarmee hij wordt geleverd. Er kan slechts één standaard, gebundelde Partybox On-The-Go draadloze microfoon tegelijk worden aangesloten, tenzij de JBL Wireless Microphone wordt aangeschaft (apart verkrijgbaar), een reserveonderdeel werkt alleen als vervanging, niet tegelijkertijd.

PartyBox-modelMicrofoonregelingGebruikte poortenMAX
    ** Encore1 Draadloos (vooraf gekoppeld) OF 2 Draadloos (apart verkrijgbaar, tweede microfoon moet handmatig worden gekoppeld zoals beschreven in de gebruikershandleiding)N.v.t. - Draadloos (vooraf gekoppeld, geen bekabelde microfoonpoort)2
    100/110/Encore Essential1 bekabeld OF 2 draadloos (draadloze microfoonset moet worden gebruikt, apart verkrijgbaar)Mic-poort2
    2001 bekabeld OF 2 draadloos (draadloze microfoonset moet worden gebruikt, apart verkrijgbaar)Mic-poort2
    3001 bekabeld OF 2 draadloos (draadloze microfoonset moet worden gebruikt, apart verkrijgbaar)Mic-poort2
    310/310 MC*/710/Ultimate1 bekabeld EN 2 draadloos (draadloze microfoonset moet worden gebruikt, apart verkrijgbaar)Mic-poort EN Mic-/gitaarpoort3.
    10001 bekabeld OF 2 draadloos (draadloze microfoonset moet worden gebruikt, apart verkrijgbaar)Mic-poort2
    On-The-Go/On-The-Go Essential1 bekabeld EN 1 draadloos (vooraf gekoppeld)
    OF

2 Draadloos (draadloze microfoonset moet worden gebruikt, apart verkrijgbaar)
    Mic-poort EN N.v.t. - draadloos (vooraf gekoppeld)
    OF
    Mic-poort (vooraf gekoppelde microfoon werkt niet tegelijkertijd wanneer dongle wordt gebruikt)
    2
    OF
    2
    * Partybox 310 MC - is een standaard Partybox 310, die wordt geleverd met 1 x bekabelde microfoon (PBM100).
  • U kunt twee dezelfde Partybox-modellen (bijv. 2 x Partybox 310 of 2 x Partybox 100) met elkaar verbinden in de TWS-modus door de Bluetooth-knop op beide luidsprekers 5 seconden ingedrukt te houden of door op de speciale TWS-knoppen op de achterpanelen van beide luidsprekers op de Partybox 110, 310 en 710 in te drukken. Het is mogelijk om set van twee verschillende Partybox-modellen te koppelen met behulp van een bedrade verbinding (bijv. 1 x Partybox 310 en 1 x Partybox 100). Het is ook mogelijk om twee verschillende Partybox-modellen draadloos te koppelen in de Party-modus, maar dit is alleen mogelijk met de nieuwere Partybox-modellen: de Partybox 110, 310 en 710. De Partybox 200 en 300 kunnen in de TWS-modus worden gekoppeld omdat ze van hetzelfde model zijn, behalve de aanwezigheid van een batterij in de Partybox 300. Als u een instrument of microfoon aansluit op één Partybox-luidspreker terwijl u TWS gebruikt, wordt het instrument of de microfoon die is aangesloten op één luidspreker alleen door deze luidspreker gereproduceerd. U hoort het instrument of de microfoon niet in beide luidsprekers. Als het noodzakelijk is om instrumenten te reproduceren via twee of meer PartyBox-luidsprekers, is het mogelijk om een RCA- of aux-kabel te gebruiken die is aangesloten via de RCA-, aux- of daisychain-uitgangen op de luidspreker waarop het instrument of de microfoon is aangesloten, bedraad met de RCA-, aux- of daisychain-ingang van de secundaire luidspreker. Als alternatief kan een kleine mengtafel worden gebruikt om de audiobronnen aan te sluiten op deze mixer en het gemengde audiosignaal via een bedrade verbinding naar de luidsprekers te sturen.
  • Het is mogelijk om twee JBL PartyBox-luidsprekers van hetzelfde model via TWS (True Wireless Stereo)-modus aan elkaar te koppelen.

PartyBox On-The-Go/100:
    Koppel eerst alleen de linker PartyBox aan het gekozen apparaat, met de rechter PartyBox uitgeschakeld. De luidspreker die het eerst wordt verbonden, wordt automatisch het linkerkanaal. Zet nu de rechter PartyBox aan en ga verder met de TWS-koppeling (hieronder beschreven).

PartyBox 200/300/1000:
    Een knop (L/R) aan de achterkant van de luidsprekers wordt gebruikt om het juiste kanaal aan de luidsprekers toe te wijzen na het tot stand komen van de koppeling (pairing).
    Om de TWS-modus te activeren, houdt u de Bluetooth-knop op de eerste luidspreker ingedrukt totdat het meldsignaal na ongeveer 5 seconden klinkt. Houd vervolgens de Bluetooth-knop op de tweede luidspreker ingedrukt totdat het meldingssignaal klinkt (zoals hieronder te zien is). De TWS-modus is nu geactiveerd. Om TWS uit te schakelen, houdt u de Bluetooth-knop op een van de luidsprekers ingedrukt of schakelt u een luidspreker uit.
    Partybox 110/310/710/Encore/Essential:
    Druk op de knoppen met het label TWS op beide luidsprekers om de luidsprekers in de TWS-modus te verbinden (weergegeven in item 2 in de onderstaande afbeelding, met twee luidsprekers op de knop).
    TWS kan op afstand worden geactiveerd en gedeactiveerd in de JBL Partybox-app, naast het toewijzen van de linker- en rechterkanalen aan de juiste luidsprekers.
    Zodra de TWS-verbinding is ingesteld, staat deze standaard in de Stereo-modus als beide luidsprekers van hetzelfde model zijn. Anders staan de luidsprekers standaard in de Party-modus als er verschillende Partybox-modellen worden gebruikt. Je kunt ook schakelen tussen de Stereo- en Party-modus in de JBL PartyBox-app als twee dezelfde Partybox-modellen worden gebruikt.

Let op: om de TWS-modus in te schakelen, moet de luidspreker hetzelfde model hebben, met uitzondering van de PartyBox 200 en PartyBox 300 die via TWS kunnen worden gekoppeld. U kunt TWS niet inschakelen voor een PartyBox 1000 en een PartyBox 300. U kunt geen TWS inschakelen voor een PartyBox 100 en PartyBox 200. Het is echter mogelijk om maximaal twee van de Partybox 110, 310, 710 of Encore/Essential met elkaar te verbinden in de Party-modus. De twee luidsprekers hoeven dan niet van hetzelfde model te zijn, maar de Stereo-modus is niet mogelijk.
  • Demomodus

1. Druk tegelijkertijd op de knop Play en Boost en houd deze 5 seconden lang ingedrukt.
    2. Afhankelijk van de status van je JBL Partybox, kun je de demomodus inschakelen of uitschakelen.
      1. OPMERKING: In de demomodus kun je de JBL Partybox niet gebruiken omdat de meeste functies en knoppen niet werken.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
  • Dit model wordt ondersteund door de JBL Partybox-app.
    Download de JBL Partybox-app van de App Store of Google Play Store en installeer het om gebruik te maken van de volgende functies:

INSTELLINGEN: OTA-update | Firmwareversie | Beknopte handleiding

AFSTANDSBEDIENING: Afspelen muziek - nummers afspelen/pauzeren en overslaan | Karaoke - Bass/Treble/Echo | DJ-geluidseffect - Hier kunt u wanneer u op de drie geluidseffectknoppen op het bovenpaneel drukt schakelen tussen samples, of alle beschikbare geluiden op één scherm afspelen | Regelaar bovenpaneel | Bronselectie | Basversterking - aan/uit

LICHTSHOW: Pas uw lichtshow volledig in realtime aan - Wijzig lichtthema’s en animaties afhankelijk van uw stemming | Zet animaties aan of uit | Zet de stroboscoop aan of uit | Pas de kleur aan (vooraf ingesteld of kleurenpalet) | SOLO-modus

ZET HET VOLUME OMHOOG: Verbind in TWS, schakel tussen stereokanalen en schakel Partymodus in