JBL GO+

Draagbare Bluetooth®-luidspreker

Aan de slag met uw JBL GO+

3
Afmetingen (inch)
3.8 x 3.1 x 1.4
Afmetingen (cm)
9.7 x 8.0 x 3.6
0.21
0.46
4.1
Music playing time
5H
Signal-to-noise ratio
80dB
2.5
5
730
Ja

Grab and GO

De gloednieuwe JBL GO+ zorgt ervoor dat je overal geluid van JBL-kwaliteit tot je beschikking hebt. Deze GO+, de alles-in-één luidsprekeroplossing, streamt muziek via Bluetooth® vanaf smartphones en tablets en wordt gevoed door een oplaadbare batterij die tot wel 5 uur afspeeltijd biedt. Het apparaat is tevens uitgerust met een handige speakerphone met ruisonderdrukking, waardoor je telefoontjes kunt aannemen zonder dat je je luidspreker uit hoeft te zetten. De JBL GO+, verkrijgbaar in 3 levendige kleuren met een gladde en duurzame afwerking dankzij dubbele inspuiting, biedt een indrukwekkend, opvallend contrast dat gewoonweg bij een ieders stijl past. En met de geïntegreerde uitsparing voor een draagbandje (draagbandje optioneel), kun je er zeker van zijn dat audio ook gepaard kan gaan met een goede stijl.

Stream je muziek draadloos in hoge kwaliteit vanaf je smartphone of tablet.
Ingebouwde oplaadbare Li-ionbatterij voor een afspeeltijd van maximaal 5 uur.
Beantwoord telefoontjes via je speaker met één druk op de knop - kristalhelder dankzij de ruisonderdukkende speakerphone.
Maak je geen zorgen als er geen Bluetooth® is, steek de audiokabel in de luidspreker en geniet net zo goed van al je muziek.

Meer support

2 resultaten
  • Verwijder eerst de luidspreker uit de Bluetooth-instellingen van je bronapparaat.
    Schakel de luidspreker in en houd vervolgens de Volume + knop en Bluetooth-knop samen gedurende 3-5 seconden ingedrukt totdat de luidspreker wordt uitgeschakeld.
    Eenmaal uitgeschakeld, is de luidspreker gereset naar de fabrieksinstellingen.
  • Bij sommige telefoons, zoals iPhones en bepaalde Android-modellen, wordt het volume gesynchroniseerd bij gebruik van Bluetooth en leiden niveaus onder volume-instelling 4 (getest met iPhone 6) ertoe dat de GO na enkele minuten op stand-by wordt gezet. Als je zachter wilt afspelen maar nog steeds je iPhone wilt gebruiken als bron, schakel je over op een bekabelde verbinding van de hoofdtelefoonuitgang naar de AUX-ingang van de GO. Hierdoor kun je het volume van de GO instellen op de laagste stand en vervolgens het totale niveau regelen op de telefoon. Natuurlijk wordt de GO weer op stand-by gezet als het bronniveau van de telefoon op een buitengewone lage stand is ingesteld, omdat de GO een bepaald niveau nodig heeft om te kunnen blijven spelen. Je kunt ook een telefoon gebruiken die niet volume als bron synchroniseert. Veel Android-telefoons synchroniseren geen geluid, dus door een dergelijke telefoon te gebruiken kun je de GO afstellen op het laagste niveau en het totale niveau onafhankelijk instellen, zelfs via Bluetooth. Dit resulteert gewoonlijk in een muziekvolume van het gewenste niveau.