JBL Flip 5 Eco edition

Draagbare waterdichte luidspreker

Aan de slag met uw JBL Flip 5 Eco edition

20
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
65 Hz - 20k Hz
Afmetingen (inch)
7.1 x 2.9 x 2.7
Afmetingen (cm)
18 x 7.4 x 6.9
0.5
1.2
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Uitgangsvermogen Bluetooth
0-11dBm
4.2
2.5
12
JBL PartyBoost
Ja
Het Bluetooth®-woordmerk en de bijbehorende logo’s zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth® SIG, Inc. Met betrekking tot het gebruik ervan door HARMAN International Industries, Incorporated geldt een licentie. Overige handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van de respectieve eigenaren.
Opties, specificaties en vormgeving kunnen worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving.

Weergaloos geluid altijd bij de hand

Hetzelfde weergaloze geluid. Nieuw innovatief ontwerp - gemaakt van 90% gerecycled plastic. Neem je muziek mee als je onderweg bent met de krachtige JBL Flip JBL Flip 5 Eco edition. Je kunt onze lichtgewicht Bluetooth-luidspreker overal gebruiken. Slecht weer? Maak je geen zorgen. Dankzij het waterdichte ontwerp kun je bij regen of zonneschijn van je muziek genieten Geniet van je vrijheid. Koppel twee JBL PartyBoost-compatibele luidsprekers voor stereogeluid of koppel meerdere JBL PartyBoost-compatibele luidsprekers om een ​​nog groter feest te creëren. Geniet van meer dan 12 uur speeltijd met je favoriete muziek.

De waterdichte JBL Flip 5 Eco edition is gemaakt van 90% gerecycled plastic en heeft een milieuvriendelijke verpakking.
Voel je muziek. Flip 5 Eco edition's nieuwe racetrack-vormige driver levert hoge output. Geniet van een imponerende bas in een compact formaat.
Maak je geen zorgen over het opladen van de batterij. Flip 5 Eco edition geeft je meer dan 12 uur speeltijd. Geniet langer en luider van je muziek met het kenmerkende JBL-geluid.
Neem je luidsprekers altijd mee. Bierfeest? Perfect. Plotselinge regenbui? Geen probleem. Strandfeest? Flip 5 Eco edition is IPX7 waterdicht tot een meter, dus geen zorgen voor water.
Met PartyBoost kun je twee JBL PartyBoost-compatibele luidsprekers aan elkaar koppelen voor stereogeluid of meerdere JBL PartyBoost-compatibele luidsprekers koppelen om helemaal uit je dak te gaan.
Schuif dit juweeltje om je pols en geniet. Het duurzame materiaal en de robuuste rubberen behuizing beschermen de Flip 5 Eco edition terwijl je je in de vrije natuur laat gaan.

Meer support

2 resultaten
  • Deze luidspreker heeft geen aux-ingang, dus er is geen analoge verbinding mogelijk.
  • Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de luidspreker op uw telefoon of tablet, of als u alle eerdere Bluetooth-koppelingen van de luidspreker wilt verwijderen, kan het noodzakelijk zijn om de luidspreker 'te resetten naar de fabrieksinstellingen'.

Hoe te resetten
    Verwijder eerst de luidspreker uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten in de instellingen van de telefoon of tablet.
    Houd vervolgens, met de luidspreker ingeschakeld, de knoppen Volume + en Afspelen tegelijkertijd 3 seconden ingedrukt totdat het apparaat uitschakelt.
    De luidspreker is nu gereset naar de fabrieksinstellingen.