JBL Go Essential

Draagbare waterbestendige luidspreker

Aan de slag met uw JBL Go Essential

3.1
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
180 Hz - 20k Hz
Afmetingen (cm)
8.6 x 7.1 x 3.2
Afmetingen (inch)
3.4 x 2.8 x 1.2
.18
.39
Bluetooth-profielen
A2DP V1.2, AVRCP V1.5
Uitgangsvermogen Bluetooth
≤ 6 dBm (EIRP)
4.2
2.5
5
Ja

Grab and go

De JBL Go Essential is een ultracompacte draagbare Bluetooth-luidspreker. Stream via Bluetooth tot wel 5 uur muziek met JBL Original Pro Sound. Neem gerust een duik, want hij is IPX7-waterbestendig. De GO Essential, verkrijgbaar in 3 levendige kleuren, is de perfecte luidspreker om je muziek overal mee naar toe te nemen.

JBL rijk Original Pro Sound levert verrassend krachtige audio en rijke bas gezien de compacte omvang van de Go Essential.
Naar het zwembad. Naar het park. JBL Go Essential is IPX7-waterbestendig, zodat je je luidspreker overal mee naartoe kunt nemen.
Stream draadloos muziek vanaf je telefoon, tablet of elk willekeurig apparaat met Bluetooth.
​Maak je geen zorgen over je batterij. De Go Essential geeft je tot 5 uur afspeeltijd bij één keer opladen.

Meer support

3 resultaten
  • Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
  • Deze luidspreker heeft geen aux-ingang, dus er is geen analoge verbinding mogelijk.
  • Verwijder eerst de luidspreker uit de Bluetooth-instellingen van je bronapparaat.
    Schakel de luidspreker in en houd vervolgens de Volume + knop en Bluetooth-knop samen gedurende 3-5 seconden ingedrukt totdat de luidspreker wordt uitgeschakeld.