JBL Flip 6

Draagbare waterbestendige luidspreker

Voorganger product: JBL Flip 5

Aan de slag met uw JBL Flip 6

30
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
63 Hz - 20k Hz
Afmetingen (cm)
17.8 x 6.8 x 7.2
Afmetingen (inch)
7 x 2.6 x 2.8
0.55
1.21
Uitgangsvermogen Bluetooth
< 10dBm (EIRP)
5.1
2.5
12
Ja
JBL PartyBoost
Ja

Opvallend geluid voor elk avontuur

Jouw avontuur. Jouw soundtrack. De opvallende JBL Flip 6 levert krachtige en heldere JBL Original Pro Sound, dankzij het 2-wegs luidsprekersysteem. Dit bestaat uit een geoptimaliseerde racetrack-vormige driver, aparte tweeter en dubbele pompende basradiatoren. Deze krachtige en draagbare luidspreker is waterbestendig en stofdicht, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Ongeacht het weer. En met een batterijduur van 12 uur kun je dag en nacht feesten, waar de muziek je ook brengt. Gebruik PartyBoost om meerdere compatible luidsprekers te koppelen. De Flip 6 is verkrijgbaar in verschillende coole kleuren.

De beat gaat door. Het JBL Flip 6 2-wegs luidsprekersysteem zorgt voor luid, kristalhelder en krachtig geluid. De racetrack-vormige woofer levert uitzonderlijke lage frequenties en middentonen. En een aparte tweeter produceert duidelijke, heldere hoge frequenties. De Flip 6 heeft ook geoptimaliseerde dubbele passieve radiatoren voor een diepe bas. Deze is afgestemd met behulp van het geavanceerde algoritme van Harman.
Naar het zwembad. Naar het park. JBL Flip 6 is IP67-waterbestendig en stofdicht, zodat je je luidspreker overal mee naartoe kunt nemen.
​Maak je geen zorgen over je batterij. De JBL Flip 6 geeft je tot 12 uur afspeeltijd bij één keer opladen.
Opvallend ontwerp, opvallend geluid. Groots geluid en toch draagbaar. Dit ontwerp past bij elke persoonlijke stijl. Zet hem verticaal of horizontaal neer en kies uit veel verschillende kleuren.
Met PartyBoost koppel je twee of meerdere JBL PartyBoost-luidsprekers aan elkaar voor stereogeluid of om er een extra groot feest van te maken.
Vergroot jouw audio-ervaring met de JBL Portable-app. Ontvang updates en productondersteuning rechtstreeks vanaf je telefoon. Ontgrendel vervolgens functies, versterk je audio of pas je bas aan voor totale controle over je geluid.
Relax terwijl je oplaadt. De JBL Flip 6 biedt USB-C-oplaadbeveiliging. Dit betekent dat een herinneringsgeluid je waarschuwt om de stekker uit het stopcontact te halen als de aansluiting water, zout of andere chemicaliën detecteert.
Verbind draadloos tot twee smartphones of tablets met de luidspreker en geniet om de beurt van JBL Original Pro Sound.
JBL streeft naar een duurzame, milieuvriendelijke verpakking. De Flip 6 is verpakt in een recyclebare doos op papierbasis, inclusief de binnentray. Het plastic label is voor meer dan 90% gerecycled en de buitenkant is bedrukt met soja-inkt.

Meer support

8 resultaten
  • Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
  • Deze luidspreker heeft geen aux-ingang, dus er is geen analoge verbinding mogelijk.
  • Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de luidspreker op uw telefoon of tablet, of als u alle eerdere Bluetooth-koppelingen van de luidspreker wilt verwijderen, kan het noodzakelijk zijn om de luidspreker 'te resetten naar de fabrieksinstellingen'.

Hoe te resetten
    Verwijder eerst de luidspreker uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten in de instellingen van de telefoon of tablet.
    Houd vervolgens, met de luidspreker ingeschakeld, de knoppen Volume + en Afspelen tegelijkertijd 3 seconden ingedrukt totdat het apparaat uitschakelt.
    De luidspreker is nu gereset naar de fabrieksinstellingen.
  • Dit product is geclassificeerd als IP67, wat verschilt van IPX7. IP67 beschermt het product maximaal 30 minuten tegen onderdompeling in 1 meter water. Het is ook bestand tegen stof. Stofophoping rond elektronica kan leiden tot hardware storingen, dus de IP67-classificatie is een uiterst gunstige toevoeging aan dit product.
  • De PartyBoost-functie is niet beschikbaar wanneer uw JBL-luidspreker via Bluetooth met een computer is verbonden. Dit is een technische beperking. Bij verbinding met een computer fungeert de computer als het primaire apparaat. Daarom heeft de JBL-luidspreker geen controle over het opnieuw verzenden van het bluetoothsignaal naar andere JBL-luidsprekers.

OPMERKING: De luidsprekers die hierdoor worden beïnvloed zijn de JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Charge 5, JBL Pulse 4, JBL Xtreme 3 en JBL Boombox 2, evenals alle toekomstige producten met de PartyBoost-functie.
  • 1. Verbind de eerste Partyboost luidspreker met uw smartphone en begin met het afspelen van muziek (voor de beste resultaten speelt u langer dan 20 seconden muziek af op deze luidspreker voordat u verdergaat met de volgende stappen).
    2. Druk op de Partyboost-knop op de eerste luidspreker.
    3. Zet de tweede luidspreker die u wilt verbinden in de Partyboost-modus.
    4. Druk nu op de Partyboost-knop van de tweede luidspreker.
    5. Na een paar seconden zouden beide Partyboost-luidsprekers verbinding moeten maken en samen moeten afspelen.
    Het kan enkele seconden duren nadat de muziek is gestart voordat het geluid van beide luidsprekers hoorbaar is. PartyBoostButtonsGroup.png
  • 1. Beide luidsprekers inschakelen
    2. Koppel uw apparaat via Bluetooth aan een van de twee speakers.
    3. Begin met het streamen van content naar die luidspreker
    4. Ga naar de JBL Portable-app
    5. Laat de app de afspeelinhoud van één luidspreker detecteren
    6. Druk na detectie op de knop Connect/Partyboost op beide luidsprekers
    7. Laat de app beide luidsprekers identificeren
    8. U ziet nu de optie voor zowel de Partymode als de stereomodus
    9.  Voordat u overschakelt naar stereomodus, speelt u > 5 seconden audio af in Partymodus
    10. Schakel nu in de app de stereomodus in

• Het serienummer bevindt zich op de riemhaak (zie onderstaande afbeelding). Het kan nodig zijn om de riem te verwijderen om deze duidelijk te zien.
    Flip 6 SN Location.png