JBL Control X Wireless

Krachtige, draadloze Bluetooth ® stereoluidsprekers voor thuis of onderweg

Aan de slag met uw JBL Control X Wireless

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Finish
Graphite / White / Red
Rated Power
30W per channel RMS (AC mode)
Signal-to-noise ratio
>75 dB
Power supply
AC 100-240 VAC, 50-60Hz
Battery Type
Lithium-ion Polymer (7.4V, 2600mAh)
Battery Charge Time
2.4 hours @ 0.5C
Playback Time
Up to 4 hours (varies by volume level and audio content)
Bluetooth® Transmitter Power
0-4 dBm
Bluetooth® Transmitter Frequency Range
2.402 – 2.480 GHz
Bluetooth® Transmission Range
Up to 10m (from source)
Speaker Range
Up to 30m (between primary and secondary speakers)
Dimensions
9-1/4" x 6-1/2" x 6-1/4" (235mm x 165mm x 159mm)
Frequency Response
62Hz - 20kHz (-6db)
Weight (kg)
2.95 kg
Weight (lb)
6.5 lbs
High-Frequency Transducer
1" (25mm) CMMD® Lite dome tweeter

Rock the house inside and out

Til je favoriete muziek, films, TV-shows of games naar een hoger niveau met de bekroonde JBL Control X draadloze luidsprekers. Deze draagbare Bluetooth® luidsprekers bieden indrukwekkend stereogeluid, zonder draden of kabels tussen de luidsprekers. De compacte luidsprekers zijn ontworpen om weergaloos vermogen te bieden in elke kamer van je huis. En wanneer het tijd is om buiten een feestje te houden, is het robuuste ontwerp goed toegerust voor het feestgedruis. Als je een bredere soundstage wilt, voeg dan gewoon een extra paar Control X draadloze luidsprekers toe (los verkrijgbaar) voor gelijktijdige weergave over maximaal 4 luidsprekers.

Stream via Bluetooth® of gebruik de 3,5mm ingang aan de achterkant voor stereo- of monoweergave. In tegenstelling tot andere stereoluidsprekers hoef je geen kabelverbinding tussen de luidsprekers te maken. Gebruik een of beide luidsprekers binnen of buiten, zonder de beperkingen van een kabelverbinding.
Breng je feest tot leven met het krachtige 30 watt vermogen van elke luidspreker. Terwijl andere luidsprekers op hoog niveau vervormen, bieden JBL Control X draadloze luidsprekers een helder, niet-vervormd geluid bij elk volume. Maak indruk met puur en helder geluid.
Hear the truth. Deze gepatenteerde hoorn-technologie biedt dezelfde levensechte stereo imaging en detail waarover gerenommeerde studio's, clubs, concertzalen, theaters, arena's, en stadions beschikken. Eenvoudig gezegd: JBL Control X draadloze luidsprekers zijn ontworpen om jou op de eerste rij te plaatsen.
Wij zijn experts in basgeluid. JBL heeft een rijke historie in luidsprekers en akoestisch ontwerp en demonstreert dit met de draadloze Control X. We gebruiken rigide conus-materiaal die in combinatie werkt met onze gepatenteerde Slipstream-baspoort. Dit resulteert in een strakke, krachtige beat ongeacht het genre.
JBL Control X draadloze luidsprekers zijn gebouwd om het beste uit je muziek te halen, ongeacht waar je bent. Deze luidsprekers zullen je huis, slaapkamer of werkruimte tot leven brengen. Hetzelfde geldt voor in de tuin, op straat, in een park, op een camping, op het strand, of op een feestje. De achterste poort fungeert ook als een handvat.
Voor een uitgebreide, super-krachtige stereo- of monoweergave in een grotere ruimte kunnen maximaal 4 Control X draadloze luidsprekers worden gekoppeld zonder de noodzaak voor extra kabels tussen de luidspreker (extra paar los verkrijgbaar).

Meer support

2 resultaten
  • Onthoud dat de draadloze Control X-versie weliswaar schroefgaten voor beugels heeft, maar JBL geen beugels ervoor verkoopt. De beugels van het gewone Control X model kunnen niet voor de draadloze versie gebruikt worden. Beugels voor de draadloze versie moeten op maat gemaakt zijn.
  • Ja, het mooiste aan deze luidspreker is het grote aantal beschikbare opties. Behalve streaming via Wi-Fi, biedt de JBL Control Xstream tevens een Bluetooth-verbinding en een AUX-ingang.