JBL Flip Essential

Draagbare Bluetooth®-luidspreker

Aan de slag met uw JBL Flip Essential

Output (W)
2 x 8 W RMS
Afmetingen (inch)
2.5 x 6.7 x 2.5
Afmetingen (cm)
6.4 x 16.9 x 6.4
0.47
1.0
4.1
3.5
10
3,000
Ja

De perfecte speaker om altijd bij je te hebben.

Geniet van superkrachtig kamervullend stereogeluid met de JBL Flip Essential ultracompacte draagbare Bluetooth-luidspreker. Met een oplaadbare 3000mAh Li-ion batterij die garant staat voor 10 uur non-stop afspeeltijd van hoge kwaliteit. De behuizing voldoet aan de IPX7-norm, is waterbestendig en gemaakt van duurzaam materiaal. Van de keukentafel tot bij het zwembad en van zonnige ochtenden tot regenachtige avonden, de Flip Essential vergezelt je in elke situatie en bij elk weertype.

Stream kamervullend kwaliteitsgeluid draadloos vanaf je smartphone of tablet.
Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij voor een speeltijd van maximaal 10 uur.
Neem de Flip Essential mee naar het strand of het zwembad, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over regen, spatten of onderdompeling in water.
Door de duurzame materialen en de robuuste rubberen behuizing overleeft de luidspreker al je avonturen.
Dubbele externe passieve radiatoren leveren krachtig oorstrelend JBL geluid dat luid en duidelijk resoneert. Hierdoor kun je de bas horen, voelen en zien.

Meer support

5 resultaten
  • Dit product beschikt niet over luidspreker- of spraakassistentfunctionaliteit omdat het geen microfoon heeft.
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Als u problemen ondervindt bij het gebruik van de luidspreker op uw telefoon of tablet, of als u alle eerdere Bluetooth-koppelingen van de luidspreker wilt verwijderen, kan het noodzakelijk zijn om de luidspreker 'te resetten naar de fabrieksinstellingen'.

Hoe te resetten
    Verwijder eerst de luidspreker uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten in de instellingen van de telefoon of tablet.
    Houd vervolgens, met de luidspreker ingeschakeld, de knoppen Volume + en Afspelen tegelijkertijd 3 seconden ingedrukt totdat het apparaat uitschakelt.
    De luidspreker is nu gereset naar de fabrieksinstellingen.
  • Dit apparaat is IPX7-gecertificeerd, wat betekent dat je het apparaat tot 30 minuten in water tot op een diepte van 1 meter (3 voet) kunt onderdompelen.

• Hieronder ziet u de verschillen tussen de functies en specificaties van de FLIP 5 en FLIP Essential:
    Functies
    FunctiesFlip 5Flip Essential
    IPX7-waterbestendigJaJa
    Aux-ingangNeeJa
    Automatisch uitzettenJaJa
    BluetoothJaJa
    SpeakerphoneNeeNee
    Integratie van stemassistentNeeNee
    OplaadkabelJaJa
    Opladen via USB-CJaNee
    Opladen via micro-USBNeeJa
    PartyBoost-connectiviteitJaNee
    JBL Connect-app-compatibiliteitJaNee
    Social ModeJaNee
    Racebaan-vormige driverJaNee
    Beschikbare kleuren111

*Omdat de FLIP Essential niet compatibel is met de JBL Connect-app:
    is het niet mogelijk om meerdere luidsprekers te verbinden, de luidspreker een andere naam te geven of audiofeedbackgeluiden uit te schakelen (voor aan/uit/bluetooth-pairing/verbonden).
    Als u deze functie wilt, raden we u de Flip 5 aan.

Specificaties
    SpecificatiesFlip 5Flip Essential
    Afspeelduur muziek (uur)1210
    Uitgangsvermogen (W)20 W RMS2 x 8 W RMS
    Batterijcapaciteit (mAh)48003000
    Oplaadtijd (uur)2,53,5
    Afmetingen (cm)18,1 x 6,9 x 7,416,9 x 6,4 x 6,4
    Afmetingen (inch)7,1 x 2,7 x 2,96,7 x 2,5 x 2,5
    Gewicht (kg)0,540,47
    Gewicht (lbs)1,191,0

Beide luidsprekers bieden veel functies en uitstekend geluid. De FLIP Essential is goedkoper dan de FLIP 5. Het komt allemaal neer op wat voor soort functies uw voorkeur hebben, zoals een lang batterijgebruik of misschien een betaalbare prijs voor een goede metgezel!

Welk product u ook kiest, u zult niet teleurgesteld zijn over de geluidssignatuur en functies van de JBL Legendary!

Nog steeds aan het twijfelen?
    Vraag onze specialist om meer informatie en feedback.