Bar 2.0 All-in-One

Compacte 2.0 kanaal soundbar

Aan de slag met uw Bar 2.0 All-in-One

Product Specificaties

Stroomvoorziening
100 - 240V AC, ~ 50/60Hz
Totaal uitgangsvermogen van de luidspreker (max. @THD 1%)
80W
Uitgangsvermogen soundbar (max. @THD 1%)
2 x 40 W
Soundbar-transducer
2 x racetrack drivers
Soundbar standby-voeding
<0,5 W
Bedrijfstemperatuur
0°C - 45°C
HDMI video-uitgang (met Audio return channel)
1
Frequentierespons
70Hz - 20KHz
Audio-ingangen
1 Optisch, Bluetooth, USB (USB-weergave is alleen beschikbaar in de Amerikaanse versie. Voor andere versies is USB alleen voor service.)
Soundbar afmetingen (W x H x D):
614 x 58 x 90 (mm) / 24.17” x 2.28” x 3.54”
Soundbar gewicht
1,61 kg
Afmetingen van de verpakking (B x H x D)
855 x 125 x 145mm
Gewicht van de verpakking (brutogewicht)
2,6kg
USB-poort
Type A
USB-classificatie
5V DC / 0,5A
Ondersteund bestandsformaat
mp3, wav
MP3 Codec
MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, MPEG 2.5 Layer 3
MP3 sampling rate
16KHz - 48 KHz
MP3 bitrate
80kbps - 320kbps
WAV sample rate
16KHz - 48 KHz
WAV bitrate
Tot 3000 kbps
Bluetooth-versie
4.2
Bluetooth-profiel
A2DP V1.3, AVRCP V1.5
Bluetooth frequentiebereik
2402MHz - 2480MHz
Bluetooth max. zendvermogen
<10dBm (EIRP)
Modulatie-type
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
HDMI Video output (With Audio return channel)
1

Krachtig geluid. Compact ontwerp.

Ga op in je favoriete film, voel de energie van het publiek in een sportstadion of beleef een rockconcert in je woonkamer. Met de compacte, krachtige en gemakkelijk te gebruiken JBL Bar 2.0 All-in-One-soundbar heb je JBL Pro-geluid met één HDMI ARC- of optische kabelverbinding. Ingebouwde Bluetooth betekent dat je eenvoudig muziek kunt streamen vanaf je smartphone of tablet. Dolby Digital, JBL Surround Sound en een slimme geluidsmodus leveren altijd en overal fantastisch geluid, waar je ook naar kijkt of luistert. Plug-in, zet aan en omring jezelf met JBL-geluid.

Beleef het drama van een spannende thriller, voel de opwinding van je favoriete team en laat je meevoeren door je favoriete muziek. De JBL Bar 2.0 All-in-One is echt alles-in-één en geeft je diepe bassen voor je films en muziek.
JBL Surround Sound brengt films, sport en muziek onmiddellijk tot leven. Upgrade naar een meeslepende geluidservaring voor je tv zonder extra draden of luidsprekers.
Zet de popcorn klaar. Ingebouwde Dolby Digital biedt je een authentieke filmervaring in je eigen huis.
Niet in de stemming voor een film? Geen probleem. Met de JBL Bar 2.0 Deep Bass kun je ook genieten van draadloos streamen van muziek via Bluetooth met je telefoon of tablet.
Dankzij het compacte, slanke ontwerp past de JBL Bar 2.0 All-in-One perfect bij je tv.
JBL Surround Sound verbinden was nog nooit zo eenvoudig. De HDMI ARC- of optische kabelverbinding is gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

Meer support

1 resultaten
  • Volg de onderstaande stappen om uw JBL Bar 2.0 of 2.1 terug te zetten naar de standaard fabrieksinstellingen.
    1. Zet uw JBL Bar 2.0 of 2.1 aan
    2. Druk tegelijkertijd gedurende meer dan 3 seconden op de knoppen SOURCE en POWER op de bovenkant van de soundbar.
    3. Uw soundbar wordt nu uit- en ingeschakeld.
    Alle Bluetooth-gekoppelde apparaten worden nu verwijderd uit het interne geheugen; koppel uw apparaten opnieuw via Bluetooth.