JBL Quantum Stream

Hoogwaardige USB-microfoon met dubbel opname patroon voor streaming en gaming

Aan de slag met uw JBL Quantum Stream

Aan de slag met uw JBL Quantum Stream

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Uitgangsvermogen (RMS)
45mWrms per kanaal (belasting=32 ohms)
Benodigd vermogen/verbruik
5V 500mA
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
-37±3dB (1kHz@1Pa, 0dB=1v/Pa)
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20Hz - 20kHz
Impedantie (ohms)
>16
Gewicht (g)
248
Gewicht (oz)
8.75
Ingebouwde microfoon
Ja

Sound is survival

Maak je gaming, streaming en gesprekken geweldig. De hoge sampling-snelheid en de dubbele condensator van 14 mm van de JBL Quantum Stream zorgen ervoor dat je stem altijd luid en duidelijk klinkt zonder achtergrondgeluid. Of schakel heen en weer tussen pick-up patronen wanneer je de geluiden om je heen wilt horen. Een korte pauze nodig? Mute en unmute met één druk op de knop en een RGB-ringindicator die van kleur verandert, zodat je altijd weet wanneer je gehoord kunt worden. Waar je ook bent, met drie instellingsopties en een omkeerbare standaard kun je je microfoon eenvoudig bevestigen zoals jij dat wilt. Voor eenvoudige, naadloze plug-and-play communicatie.

Altijd luid en duidelijk verstaanbaar De dubbele 14 mm elektret-condensator van de Quantum Stream en de hoge 96kHz sampling-snelheid vangen elk geluid voor perfecte streaming van gesprekken.
Met de twee spraakopnamepatronen van de JBL Quantum Stream kun je eenvoudig schakelen tussen een cardioide microfoon voor het vastleggen van een enkele stem en een omnidirectionele microfoon voor het vastleggen van meer dan één stem, of zelfs een live optreden.
Bevestig je microfoon zoals jij wilt, voor elke ruimte of situatie. Met drie instellingsopties en een omkeerbare standaard kun je de JBL Quantum Stream 360 graden verplaatsen, aansluiten op een camerastatief, bevestigen aan een stand en meer.
Controleer je microfoonstem op jouw manier. Regel het volume van je pc eenvoudig rechtstreeks vanaf je koptelefoon, de microfoon of vanaf je pc.
Mute of unmute met één tik op een knop. Een RGB-ringindicatorlampje bevestigt je status, zodat je altijd weet wanneer je gehoord kunt worden.
De 2 x 14 mm elektret-condensatormicrofoon en 96kHz sampling-snelheid zorgen ervoor dat je stem luid en duidelijk wordt vastgelegd.
De JBL Quantum Stream is stijlvol, stevig en gemaakt met een aluminium standaard, metalen ring en ijzeren net voor een premium look en verbeterde stabiliteit tijdens het gebruik.
De JBL QuantumENGINE pc-gebaseerde software biedt je de mogelijkheid om functies aan te passen zoals stem-EQ, RGB-kleur op de ringindicator, muten en unmuten van de microfoon en selectie van het polaire patroon.

Meer support

5 resultaten
  • Je kunt de headset schoonmaken door het voorzichtig af te vegen met een vochtige doek. Zorg ervoor dat er geen water in de luidsprekerkamer lekt, omdat hierdoor de luidsprekerdrivers beschadigd worden.
  • Om een Quantum-headset te resetten, moet je het product op je computer aansluiten en de QuantumEngine openen.

Wanneer je de QuantumEngine open hebt staan, ga je naar het "Systeemsoftware" tabje en druk je op "Fabrieksinstellingen herstellen".

Alleen producten die compatibel zijn met de QuantumEngine kunnen op deze manier worden gereset.

• De JBL Quantum hoofdtelefoon-upgradetool definieert uw hoofdtelefoonervaring opnieuw. Via uw macOS-apparaat kunt u nu eenvoudig de headset upgraden.
    Download vanuit de macOS-appstore: https://apps.apple.com/us/app/jbl-quantumengine/id1645040444

Ondersteunde modellen zijn:

- JBL Quantum 610

- JBL Quantum 810

- JBL Quantum 910

- JBL Quantum 910P

- JBL Quantum 910X

- JBL Quantum TWS

• Je kunt de headset schoonmaken door het voorzichtig af te vegen met een vochtige doek. Zorg ervoor dat er geen water in de luidsprekerkamer lekt, omdat hierdoor de luidsprekerdrivers beschadigd worden.