Pulse 4: Lichtshow heeft lage intensiteit

De intensiteit van de lichtshow is afhankelijk van de hoeveelheid audiosignaal die naar het apparaat wordt verzonden.

Als de lichtshow die u ziet niet veel beweegt, is het waarschijnlijk dat u de functie Bluetooth Absolute Volume* niet gebruikt op uw telefoon. Dat betekent dat het volume van uw telefoon/tablet/apparaat onafhankelijk van het volume van de luidspreker wordt geregeld.

Dus als u de Pulse 4 hebt ingesteld op -bijna- het maximale volume, maar het volume op uw apparaat op een laag niveau is ingesteld, zal de lichtshow weinig tot geen beweging tonen. Het enige wat u hoeft te doen is de instellingen omkeren. Zet het volume op het apparaat op maximum en stel de Pulse 4 in op het gewenste volume. Dit stuurt het juiste niveau naar de luidspreker en de lichtshow zal veel effecten tonen. Deze instelling is ook gunstig voor de geluidskwaliteit. Daarom adviseren we om het volume op uw apparaat altijd hoog in te stellen en het volumeniveau op de luidspreker zelf aan te passen. Op deze manier kunt u genieten van zowel de lichtshow als van een goede geluidskwaliteit. Indien mogelijk, kunt u op uw apparaat ook Bluetooth Absolute Volume* activeren.

*BLUETOOTH ABSOLUTE VOLUME: De meeste telefoons/tablets/apparaten werken nu standaard met Bluetooth Absolute Volume (ook bekend als volumesynchronisatie). Dit is een functie die de volume-instellingen van het apparaat en de luidspreker synchroniseert en waarmee het luidsprekervolume kan worden geregeld door het volume op het apparaat of de luidspreker te veranderen. De volume-instelling voor verzenden vanaf het apparaat staat vast op het volledige volume.
Relevant voor:
Categorie: Troubleshooting