Functie van bass/treble/echo– knoppen/draaiknoppen

De bass-, treble- and echo-knoppen/draaiknoppen op het bedieningspaneel bovenop de Partybox passen deze effecten alleen toe op de microfoon voor gebruik tijdens karaoke.

Deze effecten worden niet toegepast op andere bronnen of ingangen zoals Bluetooth, Aux of USB, hiervoor moet de Equalizer in de JBL Partybox app worden gebruikt (op ondersteunde modellen).

Als je meer bas wilt, is er ook een knop Bass Boost op het bovenste bedieningspaneel (met 2 niveaus Bass Boost: Uit, Niveau 1 en Niveau 2, om te schakelen door meerdere keren op de knop te drukken). Dit wordt toegepast op de hierboven genoemde bronnen en ingangen (maar niet op de microfoon).