Hoe je de geavanceerde veegbedieningsfunctionaliteit opnieuw instelt

Hoe je de geavanceerde veegbedieningsfunctionaliteit opnieuw instelt

Om de functionaliteit van de Advanced Swipe Controls (details in de onderstaande afbeelding) te herstellen, werk je eerst de My JBL Headphones-app bij in de Google Play/App Store.
Nadat de installatie is voltooid, koppel je de oordopjes aan uw telefoon/tablet via Bluetooth en open je de app.
De oordopjes worden gedetecteerd en weergegeven in de app en je zou moeten zien dat er een firmware-update beschikbaar is.

Opmerking: Geavanceerde aanraakbedieningen worden standaard gedeactiveerd. Ga in de My JBL Headphones-app naar Instellingen Settings.png zodra je oordopjes worden weergegeven, selecteer Gebaren en schakel Geavanceerde veegbediening in. Je kunt nu elke functie selecteren en deze toewijzen aan een specifiek gebaar.

HPAPPSW1.png HPAPPSW2.png
HPAPPSWIPE1.png HPAPPSWIPE2.png

Relevant voor:
Categorie: Troubleshooting