Wat kan ik doen met de JBL Tour Pro 2 Smart Case?

Met de JBL Tour Pro 2 kunt u in elk scenario de gewenste bedieningsmethode vinden. Als u uw hoofdtelefoon wilt bedienen, hoeft u uw telefoon niet meer te pakken. Open de JBL Headphones-app en wacht tot de hoofdtelefoon verbinding maakt in de app. Alle functies zijn rechtstreeks toegankelijk op de Smart Case, waar u eenvoudig elke belangrijke functie kunt selecteren die u kent vanuit de app.

Sommige functies die u op de Smart Case kunt gebruiken, zijn onder meer het afspelen en pauzeren van uw muziek, doorgaan naar de volgende/vorige track, volumeaanpassing, oproepen beantwoorden/afwijzen, de EQ-instellingen aanpassen, Spatial audio, ANC en Ambient Sound Control, timer en klok, meldingen ontvangen, screensavers en een batterij-indicator.

Relevant voor:
Categorie: Product information