Waarom kunnen je teamgenoten jou niet horen?

Zorg ervoor dat de volumeregeling van de headset openstaat en dat je microfoon niet is gedempt. Controleer of er tijdens het spelen maar één toepassing voor voicechat in gebruik is. Als je opnieuw verbinding maakt met de pc, moet je ervoor zorgen dat het communicatieapparaat is geselecteerd onder Configuratiescherm > Geluid > Opname. Selecteer het JBL-product en selecteer "Instellen als standaardapparaat". Controleer in de bovenste balk van de JBL QuantumENGINE of het game-chat-balanswieltje van jouw headset correct is ingesteld.

Categorie: Troubleshooting