Gebruik van dubbele stemassistenten

Met dit product kun je eenvoudig zowel Amazon Alexa als Google Assistant instellen. Volg gewoon het eenvoudige installatieproces in de JBL One-app met behulp van je Amazon- en Google-accounts. Dit biedt je het gemak dat je beide spraakassistenten tegelijkertijd tot je beschikking hebt. De LED aan de voorkant van de luidspreker licht blauw op wanneer Alexa antwoordt en wit wanneer Google Assistant antwoordt.