Mijn soundbar kon tijdens de configuratie niet worden gevonden. Hoe kan ik dit oplossen?

Mijn soundbar kon tijdens de configuratie niet worden gevonden. Hoe kan ik dit oplossen?

1. Zorg ervoor dat uw JBL One-app-apparaat tijdens de eerste configuratie minder dan 10 m van de soundbar is verwijderd.
  2. Zorg ervoor dat uw JBL-soundbar is aangesloten op de stroom en dat de aan/uit-indicator op de BAR brandt.
  3. Trek de stekker uit het stopcontact, wacht 10 seconden, sluit het netsnoer opnieuw aan en wacht tot de luidspreker opgestart is.
  4. Verplaats de BAR of router tijdelijk zodat ze zich dichter bij elkaar bevinden.  Als de verbinding tot stand wordt gebracht, kan het zijn dat de oorspronkelijke locatie te ver van de router verwijderd was om een stabiele verbinding te kunnen behouden.
  5. Probeer een ander apparaat te gebruiken waarop de JBL ONE-app is geïnstalleerd en dat met uw thuisnetwerk is verbonden.