JBL Headphones-app: Personal Sound Amplification (PSAP)

PSAP (Personal Sound Amplification) is een nieuwe functie die toegankelijk is in de JBL Headphones-app. Wanneer deze functie is ingeschakeld, werkt deze vergelijkbaar met Ambient Aware, maar richt deze zich op het oppikken van stemfrequenties voor u.

1. GAIN: De Personal Sound Amplification-functie is ontwikkeld om geluid in het stembereik te versterken. Het kan gebruikers met (beperkt) gehoorverlies helpen om gemakkelijker gesprekken te voeren, vooral in lawaaierige omgevingen. Het versterkt dan de spraak van de persoon die tegenover u zit, niet het algemene omgevingsgeluid zoals bij Ambient Aware. Het algoritme gebruikt beamforming om de stem uit de andere geluiden te halen, net als tijdens een telefoongesprek. Het verschil is dat het zich niet op uw eigen stem richt, maar op de stem verder weg van u. Met de versterkingsinstelling kunt u die stemfrequenties versterken.

2. BALANS: De balansinstelling past het versterkingseffect tussen uw linker- en rechteroor aan met behulp van de schuifregelaar. Wanneer deze op 0 (in het midden) wordt gezet, krijgen beide oren dezelfde versterking. Afhankelijk van de persoonlijke behoeften/voorkeuren van de gebruiker, kan de gebruiker de versterking meer richten op het linker- of rechteroor.

PSAP pics.PNG