Hoe stel ik de JBL Quantum 910 draadloze headset in op mijn pc?

Hoe stel ik de JBL Quantum 910 draadloze headset in op mijn pc?

Sluit de headset aan op je pc via de 2,4 GHz USB Wireless-verbinding en zorg ervoor dat je je Quantum 910 Wireless-headset instelt als het standaardapparaat, vooral voordat je de JBL QuantumSPATIAL 360 inschakelt als je de QuantumENGINE nog niet hebt geïnstalleerd. Controleer of het standaardapparaat is geselecteerd onder Configuratiescherm > Geluid > Weergave. Selecteer JBL Quantum 910 Wireless Game, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Instellen als standaardapparaat".
Relevant voor:
Categorie: Product information