De naam van de luidspreker wijzigen

1. Om de naam van de luidspreker te wijzigen, moet u uw luidspreker eerst verbinden via Bluetooth en vervolgens de JBL Connect app downloaden.
2. Zodra de app is gedownload, opent u de app en wacht u tot deze uw apparaat heeft herkend.
3. Nu uw luidspreker is wordt weergegeven, kiest u het tandwiel dat zich onder of rechts van de luidsprekerafbeelding bevindt.
4. Zodra u het tandwiel kiest, hebt u de optie om de naam te bewerken door op het kleine potlood-icoontje te klikken.
5. Nadat u de naam heeft gewijzigd, ziet u de melding "Reconnect to  Apply New Name" (Maak opnieuw verbinding om nieuwe naam toe te passen)
6. Ga naar uw Bluetooth-instellingen, selecteer "Vergeet dit apparaat" en maak vervolgens opnieuw verbinding om de nieuwe luidsprekernaam tot stand te brengen.