Synchros E50BT

Bluetooth®, over-ear hoofdtelefoon met JBLSignature Sound, PureBass Performance

Verkocht vanaf 2014 tot nu

Aan de slag met uw Synchros E50BT

Aan de slag met uw Synchros E50BT

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Bluetooth
Battery Type
Lithium polymer (3.7V, 610mAh
Frequency Response
20Hz – 22kHz
Input Impedance
32 ohms
Maximum SPL
115dB @ 30mW
Rated Power Input
30mW
Bluetooth Frequency Range
2.402 – 2.480GHz
Bluetooth Transmitter Power
less than 4dBm
Bluetooth Transmitter Modulation
GFSK π/4 DQPSK 8-DPSK
Microphone Sensitivity
-42dBV/Pa @ 1kHz
Driver
50mm

Over-ear stereo headphones featuring Bluetooth® connectivity with ShareMe music sharing.

Next Generation over-ear stereohoofdtelefoon met legendarische geluid van JBL, Bluetooth® aansluiting, ShareMeTM delen van muziek en mobiele functionaliteit. Dat alles in een stijlvol modern ontwerp. De nieuwe E50BT neemt JBL legendarische Signature Sound, gecombineerd met geavanceerde Bluetooth®en mobiele functionaliteit. Verpakt in een strak ontwerp dat zowel comfortabel als opvallend is. Ingenieurs van JBL hebben 50mm drivers met PureBass Performance gecombineerd, waardoor je oren worden verwend met een geweldig frequentiebereik (10 Hz tot 24 KHz) met een volle onvervormde bas. Bluetooth® technologie biedt een draadloze aansluiting met telefoons, tablets en muziekspelers, en geeft je met een knop toegang tot kristalhelder telefonie met Pure KonnexxTM echo-onderdrukkingstechnologie. Met de ingebouwde ShareMe™ technologie kun je draadloos muziek streamen naar een andere hoofdtelefoon met ShareMe™. Een ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij levert 18 uur afspeeltijd en wanneer de batterij leeg is kun je de bijgeleverde aux-kabel gebruiken om zonder onderbreking verder luisteren. De E50BT biedt niet alleen indrukwekkend geluid maar is ook ontworpen voor comfort, stijl en duurzaamheid. De ergonomische hoofdband en 3-D scharnieren zorgen voor een persoonlijke pasvorm en langdurig comfort. De zachte, kunstleren oorschelpen passen perfect op de oren voor urenlang comfort en blokkeren afleidend omgevingsgeluid. Het strakke ontwerp van de E50BT en de vier unieke kleurencombinaties maken een visueel statement dat net zo opvallend is als het geluid.

De E50BT, een stijlvolle, draadloze hoofdtelefoon, is de perfecte aanvulling op een smart apparaat of tablet. Het is ook een "social hub": activeer ShareMe™ met een druk op de oorschelp en stream je muziek naar een andere hoofdtelefoon met ShareMe™. De E50 is een "concert voor 2".
De hele dag luisteren, 's nachts opladen. De ingebouwde oplaadbare li-ion batterij voedt de E50 met 18 uur afspeeltijd. En als je een keer met een lege batterij zit, gebruik je de meegeleverde 3,5 mm aux-kabel om te luisteren. Ook is een micro USB-kabel voor opladen inbegrepen.
De E50BT houdt je aangesloten, niet vastgebonden. Naadloos schakelen van muziek naar een telefoongesprek met een druk op een knop. Spreek draadloos via de ingebouwde microfoon en ervaar zuivere, heldere gesprekken dankzij Pure KonnexxTM echo-onderdrukkingstechnologie.
De E50BT levert compromisloze hoge en lage tonen en reproduceert een breed frequentiebereik van 10Hz tot 24kHz met hoge prestaties. De grote drivers gecombineerd met JBL PureBass Prestaties om een dynamisch, onvervormde luisterervaring te garanderen – Hear the Truth™.
De lichtgewicht, ergonomisch ontworpen hoofdband met zachte, kunstleren oorkussens passen perfect op de oren voor urenlang luistercomfort en isoleert externe geluiden. 3D aluminium draaibare scharnieren voor de ideale pasvorm en ultieme draagbaarheid.

Meer support

1 resultaten
  • Voor modellen E40BT en E50BT Verbind de eerste hoofdtelefoon via BT met uw mobiele apparaat Tik eenmaal op de ShareMe-knop Tik tweemaal op de ShareMe-knop op de tweede hoofdtelefoon (!) De hoofdtelefoons zijn nu met elkaar verbonden. Bij het wijzigen van het volume op het bronapparaat, of op via BT-verbonden hoofdtelefoon, verandert alleen het volume op die specifieke hoofdtelefoon (en in sommige gevallen op het bronapparaat, zoals iOS-apparaten en nieuwere Android-toestellen), niet op de hoofdtelefoon die is verbonden via ShareMe. Bij het wijzigen van het volume op een via ShareMe-verbonden hoofdtelefoon (tweede), verandert het volume op het bronapparaat of op de via BT-verbonden hoofdtelefoon niet. Samenvattend kunnen we zeggen dat beide hoofdtelefoons individuele volumes hebben. Voor Everest-modellen (niet ELITE). Verbind de hoofdtelefoon via BT met je mobiele apparaat Zet het tweede apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon die over Bluetooth beschikt) in de ‘BT-detectiemodus’ Druk op de ShareMe-knop op de Everest-hoofdtelefoon (knop die is gemarkeerd met een kleine ‘s’) De Everest maakt verbinding met het BT-apparaat. Bij het wijzigen van het volume op het bronapparaat, of op de Everest, verandert alleen het volume op de Everest (en in sommige gevallen op het bronapparaat, zoals iOS-apparaten en nieuwere Android-toestellen), maar niet op het apparaat dat is verbonden via ShareMe. Bij het wijzigen van het volume op het via ShareMe verbonden BT-apparaat (tweede), verandert het volume op het bronapparaat of op de Everest niet. Houd er rekening mee dat het NIET mogelijk is om ShareMe te gebruiken als u naar een analoog signaal luistert via kabel. Zowel de modellen uit de E-serie als de Everest-modellen schakelen de Bluetooth-circuits uit zodra u de audiokabel aansluit. Hertransmissie is dus niet mogelijk.