JBL Tune 600BTNC

Draadloze on-ear hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking.

Aan de slag met uw JBL Tune 600BTNC

Aan de slag met uw JBL Tune 600BTNC

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Maat van driver (mm)
32.0
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
100dB
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms)
32.0
Aantal drivers per oor
1.0
Gewicht (g)
173.0
Gewicht (oz)
6.1
Bluetooth-profielen
HFP v1.6, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
Bluetooth-frequentie
2.402GHz-2.48GH
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, /4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0-4 dbm
Bluetooth-versie
4.1
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2.0
Maximale muziekafspeeltijd met ANC uit (uren)
22.0
Maximale muziekafspeeltijd met ANC aan (uren)
12.0
Maximale afspeeltijd (uren)
22.0
Spreektijd (uren)
22.0
Bluetooth
Ja
Active Noise Cancelling
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Afneembare kabel
Ja
Plat op te vouwen voor eenvoudig opbergen
Ja
Handsfree telefoongesprekken
Ja
JBL Pure Bass-geluid
Ja
On-ear
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Afstandsbediening op oordopjes
Ja
Snellader (5 min = 1 uur speeltijd)
Nee
Draadloos
Ja

Jouw muziek, ruisvrij.

Maak kennis met de JBL TUNE600BTNC draadloze on-ear hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking; makkelijk mee te nemen doordat je deze lichtgewicht hoofdtelefoon plat op kunt vouwen. De JBL TUNE600BTNC heeft 32mm JBL drivers die de JBL Pure Bass Sound mogelijk maken. Geluid waarvan je meer dan 12 uur lang, zonder ruis, draadloos kunt genieten. En deze hoofdtelefoon is na slechts 2 uur weer volledig opgeladen. En als je de bijgeleverde afneembare kabel gebruikt, kun je eindeloos genieten van je muziek, met of zonder actieve ruisonderdukking. De JBL TUNE600BTNC is gemaakt van duurzame materialen en ontworpen in vier frisse kleuren. Dankzij de knoppen op de oorkappen kun je makkelijk telefoontjes en muziek handsfree beheren.

Houd de herrie buiten en geniet van je muziek.
Al meer dan 70 jaar heeft JBL het precieze en indrukwekkende geluid geproduceerd dat te vinden is op grote muzieklocaties wereldwijd. Deze koptelefoon reproduceert datzelfde JBL-geluid door een bas eruit te knallen die zowel diep als krachtig is.
Stream je muziek draadloos in hoge kwaliteit vanaf je smartphone of tablet, zonder rommelige kabels.
2 uur oplaadtijd
Regel gemakkelijk je geluid en telefoontjes via je hoofdtelefoon met de handige drieknops-remote met microfoon.
Lichtgewicht materialen zorgen voor comfort voor je oren terwijl een robuuste constructie ervoor zorgt dat deze hoofdtelefoon jarenlang perfect op- en uitvouwt.

Meer support

7 resultaten
  • Ja. De 600BTNC heeft een audiokabel die je kunt gebruiken als je de hoofdtelefoon niet draadloos wilt gebruiken.
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Deze koptelefoon heeft geen IPX-classificatie en is niet waterbestendig. Overmatige blootstelling aan water of vocht kan leiden tot onherstelbare schade aan de koptelefoon.
  • Nee. De 600BTNC koptelefoon heeft geen IPX-classificatie die hem beschermt tegen zweet of water. Overmatige blootstelling aan water kan de bediening van de hoofdtelefoon in gevaar brengen.
  • Ja, maar alleen via kabel, en ruisonderdrukking kan in de tussentijd niet worden geactiveerd. Aangezien de oplaadaansluiting zich aan de bovenkant van de oorschelp bevindt, is aanpassing in die richting beperkt terwijl de microUSB-stekker is ingestoken.
  • Ja, u kunt de circuits voor ruisonderdrukking apart activeren, zonder een verbinding tot stand te brengen met een bronapparaat via Bluetooth of kabel. De hoofdtelefoon blijft ingeschakeld zolang er stroom in de batterij beschikbaar is. Dit komt neer op bijna 30 uur onafgebroken ruisonderdrukking. Houd er rekening dat het ruisonderdrukkingssysteem een gering restgeluid doorlaat. Dit wordt onhoorbaar door het afspelen van muziek of door omgevingsgeluiden zoals het lawaai van een vliegtuig. Als u de ruisonderdrukking gebruikt in een omgeving die al vrij stil is, wordt het geluidsniveau mogelijk niet nog lager.
  • Ja, de hoofdtelefoon heeft Multi-point Connection, waarmee u naadloos kunt schakelen tussen de aangesloten apparaten.