JBL Tune 560BT

Draadloze on-ear hoofdtelefoon

Aan de slag met uw JBL Tune 560BT

32
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20Hz – 20kHz
155
5.47
Bluetooth-profielen
A2DP v1.2, AVRCP v1.5, HFP v1.6, HSP v1.2
Bluetooth verzonden modulatie
GSFK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<4dBm
4.1
2
16
Ja

Bas, de hele dag door.

De JBL TUNE 560BT hoofdtelefoon stelt je in staat krachtig geluid zonder gedoe met draden te streamen voor wel 16 uur puur plezier. Gemakkelijk te gebruiken en voorzien van JBL drivers van 32 mm en JBL Pure Bass-geluid, deze hoofdtelefoon biedt iedere keer weer eenvoudig toegang tot geweldig geluid. En als er iemand belt terwijl je een video op een ander apparaat aan het bekijken bent, schakelt de JBL TUNE 560BT naadloos over naar je mobiel. De JBL TUNE 560BT hoofdtelefoon, voorzien van Bluetooth en ontworpen voor comfort, stelt je ook in staat te verbinden met Siri of Google Now zonder je mobiele apparaat te gebruiken. De JBL TUNE 560BT hoofdtelefoon is een grab 'n go-oplossing die je helpt muziek toe te voegen aan ieder aspect van je drukke leven en is beschikbaar in 4 frisse kleuren en op te vouwen voor gemakkelijke draagbaarheid

Stream je muziek draadloos in hoge kwaliteit vanaf je smartphone zonder rommelige kabels.
Hij levert het beroemde JBL Pure Bass-geluid, dat te vinden is op de meeste beroemde locaties over de hele wereld.
Regel gemakkelijk je geluid en telefoontjes via je hoofdtelefoon met de handige 1-knopsafstandbediening met microfoon.
2 uur oplaadtijd en snel opladen (5 min = 1 uur)
De lichtgewicht materialen en zachte oorkussens met een gewatteerde hoofdband maken dat de hoofdtelefoon langere periodes comfortabel te dragen is. Het opvouwbare ontwerp zorgt dat je je hoofdtelefoon gemakkelijk mee kunt nemen zodat je overal en altijd muziek hebt.
Stelt je in staat moeiteloos over te schakelen tussen het ene Bluetooth®-apparaat en het andere. Je kunt simpelweg overschakelen van een video op je tablet naar een telefoongesprek op je mobiele telefoon. Je mist dus nooit meer een telefoontje.
Siri en Google Now zijn nu slechts een knop weg: activeer de stemassitent door op de multifunctionele knop te drukken.

Meer support

1 resultaten
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.