JBL Endurance RUNBT

Zweetbestendige draadloze in-ear sporthoofdtelefoon

Aan de slag met uw JBL Endurance RUNBT

Product Specificaties

Gevoeligheid
102dB SPL@1kHz/1mW
Dynamisch frequentiebereik
20Hz-20kHz
Maximum SPL
15mW
Impedantie
16 ohm
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
102 dB
Impedantie (ohms)
16 ohm
62
2.03
19.7
0.69
Bluetooth-profielen
A2DP V1.2, AVRCP V1.5, HFP V1.5, HSP V1.2
Bluetooth-frequentie
2.402 GHz - 2.48 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4 DQPSK and 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
4dbm
6
6
Ondersteunt Siri, Google Now
Ja

Doet nooit pijn en valt nooit uit

Resultaat telt en met de perfecte hoofdtelefoon is er niets wat jou tegenhoudt. De JBL Endurance RUNBT, die draadloos streamt, geeft jou de motivatie die je nodig hebt om door te zetten met krachtig JBL-geluid. Met het FlipHook™-design past de hoofdtelefoon zowel in als achter het oor, voor extra gebruiksgemak. Een comfortabele combinatie van FlexSoft™-oordopjes en TwistLock™-technologie betekent dat deze oordopjes nooit pijn gaan doen of uitvallen. Dankzij de IPX5-zweetbestendigheid houdt de JBL Endurance RUNBT-hoofdtelefoon je stap voor stap bij zodat zweet of regen je training niet kunnen bederven. Met een afspeeltijd van 6 uur biedt de JBL Endurance RUNBT een in-line microfoon en afstandsbediening voor handsfree bediening van geluid en telefoongesprekken. De magnetische oordopjes zorgen ervoor dat je Endurance RUNBT stevig rond je nek blijft zitten wanneer deze niet in gebruik is. Veel plezier bij het trainen!

Flexibel design maakt het mogelijk de hoofdtelefoon zowel in het oor als achter het oor te dragen.
Dankzij de TwistLock™- en FlexSoft™-technologieën is deze hoofdtelefoon licht en ergonomisch ontworpen om gegarandeerd comfort en stabiliteit te bieden, hoe zwaar de training ook wordt.
Ontworpen om al je trainingssessies met hoge intensiteit te doorstaan, zowel binnen als buiten en onder alle weersomstandigheden.
Draadloze Bluetooth®-technologie stelt je in staat om muziek van hoge kwaliteit te streamen zonder lastige kabels die in de weg hangen bij het trainen.
In-line afstandsbediening met één knop en microfoon maakt handsfree bellen mogelijk, zodat je je op je training kunt blijven concentreren. Bij dubbel drukken op de knop wordt Google Now of Siri geactiveerd.
Magnetische oordopjes die eenvoudig kabelbeheer mogelijk maken als het apparaat niet in gebruik is.

Meer support

2 resultaten
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt.