JBL Tune 125BT

Draadloze in-ear koptelefoon

Aan de slag met uw JBL Tune 125BT

16.2
8.6
1
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
96dB SPL/1mw
16
Formaat driver
8,6 mm
Gewicht (g)
16,2 g
Bluetooth-profielen
HFP v1.5, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.5
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, DQPSK, 8-DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0~4dBm
5.0
2
16
Ja
3-knops afstandsbediening met microfoon
Ja
Platte kabel die niet in de knoop raakt
Ja
In-ear nekband
Ja

Een gemakkelijke oplossing die geweldig klinkt.

De JBL TUNE 125BT koptelefoon met JBL Pure Bass-geluid biedt een gemakkelijke, draadloze oplossing voor je dagelijks gebruik met de mogelijkheid om handsfree telefoongesprekken te voeren. En je batterij gaat tot wel 16 uur mee. Stel je eens voor: een koptelefoon die in 2 uur opgeladen wordt, die wordt geleverd in schitterende nieuwe kleuren, met een platte kabel die niet in de knoop raakt en die lichtgewicht genoeg is om uren achter elkaar te dragen. De magneten zorgen ervoor dat de koptelefoons niet bungelen als ze niet worden gebruikt en met de multipunt-verbinding mis je nooit een oproep. De JBL TUNE 125BT koptelefoon zal een essentieel onderdeel worden van jouw muzikale leven.

Al meer dan 70 jaar heeft JBL het precieze en indrukwekkende geluid geproduceerd dat te vinden is op grote muzieklocaties wereldwijd. Deze koptelefoon reproduceert datzelfde JBL-geluid met een bas die diep en krachtig is.
Stream je favoriete muziek in topkwaliteit dankzij Bluetooth 5.0.
De ingebouwde batterij biedt een afspeeltijd van 16 uur en kan binnen 2 uur snel worden opgeladen met de type-C-kabel. 10 minuten opladen zorgt voor 1 uur afspeeltijd.
Verzekert dat de koptelefoon comfortabel, veilig en zonder in knoop te raken rondom je nek blijft zitten als deze niet wordt gebruikt.
Stelt je in staat om over te schakelen van een video op je tablet naar een telefoongesprek op je mobiele telefoon, zodat je nooit meer een oproep mist
Moeiteloze toegang tot de stemassistent van je smartapparaat vanaf de koptelefoon.
Geniet van het draadloos voeren van telefoongesprekken en van het draadloos beheren van je muziek.