Reflect Mini BT

Lichtste Bluetooth sporthoofdtelefoon

Aan de slag met uw Reflect Mini BT

5.8
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
10Hz-22kHz
14.0
1.0
50.0
1.62
14.1
0,5
4.0
Bluetooth-profielen
HFP v1.6, HSP v1.2, A2DP v1.2, AVRCP v1.4
8.0
8.0
Reflecterende kabels
Ja
In-ear
Ja
Ondersteunt Siri, Google Now
Ja
3-knops afstandsbediening met microfoon
Driver
5.8mm dynamic drivers

Lightweight performance. Powerful sound

Dit is de JBL Reflect Mini Bluetooth sporthoofdtelefoon.<CRLF>Deze super lichtgewichte hoofdtelefoon, zweetbestendig en met oordopjes die niet uit je oren steken, levert weergaloos JBL-geluid om je te inspireren bij je atletische inspanningen. Doe je cross-fit oefeningen met zelfvertrouwen en je workout met gemak omdat je JBL Reflect Mini Bluetooth sporthoofdtelefoon draadloos is en 8 uur afspeeltijd levert via hoogwaardige 5,8mm drivers. Of je nu alleen in het weekend sport of een toegewijde atleet bent, je zult ook de 3-toets remote en mic, het stijlvolle assortiment aan kleuren en dat de hoofdtelefoon na gebruik gemakkelijk is schoon te maken waarderen.

De Reflect Mini BT, de lichtste JBL Bluetooth sporthoofdtelefoon, biedt langdurig comfort tijdens elke sportactiviteit.
Gemakkelijk bellen met kristalhelder geluid en ultiem gebruiksgemak.
Ga tot het uiterste met je workouts, in de wetenschap dat de Reflect BT Mini niet alleen IPX-4 waterbestendig is, maar ook gemakkelijk schoongemaakt kan worden.
Ontworpen om goed vast te blijven zitten tijdens intensieve workouts.
Ontworpen voor ultieme zichtbaarheid in het donker
Ontworpen voor vrijheid tijdens je workout.

Meer support

5 resultaten
  • Op de REFLECT MINI BT kunnen tracks in voorwaartse richting worden overgeslagen door de knop voor het verhogen van het volume 3 seconden ingedrukt te houden en in achterwaartse richting door de knop voor het verlagen van het volume 3 seconden ingedrukt te houden.
  • Nee, het is niet mogelijk het blauwe ledlampje op onze draadloze hoofdtelefoon uit te schakelen, tenzij u de hoofdtelefoon zelf uitschakelt.
  • Nee, dit is niet mogelijk. Siri wordt geactiveerd door de afspeelknop een aantal seconden ingedrukt te houden. Aangezien de afspeelknop op de Everest 100 tevens als aan/uit-knop fungeert, wordt de hoofdtelefoon simpelweg uitgeschakeld als je op de afspeelknop drukt en deze ingedrukt houdt.
  • Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt.

• Tijdens het opladen branden de led-lampjes continu rood. Als het opladen is voltooid, gaat het lampje uit. Geen lampje.