JBL Live Pro+ TWS

Volledig draadloze NC-oordopjes

Aan de slag met uw JBL Live Pro+ TWS

11
102
16
1
1.7
0.4
49.5
10
5.0
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0 - 13dbm
2
7
6
21
7
Ja

Meer muziek, minder ruis

Welk apparaat je ook gebruikt, met de JBL Live Pro+ TWS ervaar je de echte JBL Signature Sound volledig draadloos. Smart Ambient zorgt ervoor dat je kunt blijven focussen op je omgeving en Adaptive Noise Cancelling zorgt ervoor dat je er juist aan kunt ontsnappen. Schakel daarna eenvoudig tussen muziek en groepstelefoontjes met 4 microfoons (2 beamvormige mics per kant). Een derde microfoon zorgt ervoor dat omgevingsgeluid onderdrukt wordt. Je kunt eenvoudig je oordopjes bedienen om bijvoorbeeld muziek en telefoontjes te regelen. Jouw favoriete stemassistent helpt je hierbij. Gebruik je stem of tik op het oordopje. Als je Hey Google hebt ingesteld, heb je alleen je stem nodig om de functies van je JBL Live Pro+ TWS te gebruiken. Je kunt tot wel 28 uur genieten dankzij Qi-compatible draadloos opladen en supersnel draadloos opladen. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.

De Live Pro+ TWS-oordopjes zijn geschikt voor elk apparaat. Met 11 mm dynamische drivers zijn de oordopjes klein en krachtig tegelijk, voor de beste JBL Signature Sound.
Adaptive Noise Cancelling betekent dat je volledig kunt focussen op je studie of lekker kunt wegdromen. En met Smart Ambient kun je de omgeving horen zonder je oordopjes uit te doen.
Met 7 uur afspeeltijd en 21 uur in de oplaadcase kun je maximaal 28 uur blijven luisteren. En zijn je oordopjes (bijna) leeg, dan kun je deze versneld en Qi-compatible draadloos opladen. Handig als je onderweg bent.
Mis je persoonlijke vergaderingen? Dankzij de geluids- en windisolatietechnologie en beamforming-microfoons wordt je stem feilloos overgebracht waardoor je het gevoel krijgt van een live gesprek.
Je oordopjes maken direct verbinding met je apparaat zodra je deze uit de case haalt. Je kunt dus gelijk muziek gaan luisteren, telefoongesprekken voeren in mono/stereo of je stemassistent gebruiken. Daarnaast maakt de JBL-app het eenvoudiger dan ooit om functies aan elk oordopje toe te wijzen. Met Fast Pair van Google kun je de JBL Live Pro+ TWS direct verbinden met je Android-apparaat. Om andere apparaten te koppelen, tik je heel eenvoudig op het scherm van de apparaten.
Krijg hulp van jouw favoriete stemassistent via je stem of door op het oordopje te tikken. Activeer ANC of Ambient Aware, controleer de batterijduur of schakel je JBL Live Pro+ TWS uit met Hey Google. Gebruik de gloednieuwe JBL-app om eenvoudig jouw favoriete stemassistenten in te stellen. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.
Neem je muziek overal mee naartoe. De IPX4-gecertificeerde JBL Live Pro+ TWS-oordopjes zijn waterbestendig, met vijf sets siliconen oordopjes voor een perfecte pasvorm.
Je oordopjes moeten zich aan jou aanpassen, niet andersom. Het geluid en de functies van de JBL Live Pro+-oordopjes kunnen eenvoudig aan jouw smaak worden aangepast met de gratis My JBL Headphones App: verander de EQ-instellingen, kies je favoriete stemassistent en controleer in een paar stappen welk oortje het best in je oor past.

Meer support

10 resultaten
  • Om een hardware reset van je oordopjes uit te voeren, houd je de resetknop op de oplaadhoes* langer dan 5 seconden ingedrukt. Hierdoor worden de oordopjes gereset zonder de instellingen te herstellen naar de fabrieksinstellingen.
    * Locatie
    Live 300TWS/Live Pro+ TWS: In de oplaadhoes tussen de oordopjes.
    Live Free NC+/Reflect Mini NC TWS: Op de achterkant van de oplaadhoes, naast de USB-C-poort.
    Club Pro+ TWS: Aan de onderkant van de oplaadhoes, naast de USB-C-poort.
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Druk twee keer op de knop op het rechteroordopje en vervolgens bij de derde keer, houd je de knop langer dan 2 seconden ingedrukt.
    Dit herstelt de oordopjes naar de fabrieksinstellingen.
    TWS moet worden aangesloten om de reset uit te voeren, dus geen van de oordopjes mag uit of in de oplaadhoes zitten.
    Het kan ook nodig zijn om de oordopjes uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten te verwijderen of te vergeten om opnieuw te koppelen.
  • Het is niet ongewoon dat er oplaadproblemen optreden met True Wireless-oortjes van het type dat wordt opgeladen wanneer ze in een oplaadcase worden gestopt.
    Soms stopt het opladen, soms begint het opladen helemaal niet, of misschien wordt een van de oordoppen plotseling ingeschakeld en begint het koppelingsproces.

Dit wordt bijna altijd veroorzaakt door vuil op de laadcontacten.
    Deze contacten zijn kwetsbaar, omdat ze gemakkelijk verontreinigd kunnen raken door zweet, huidvet of oorsmeer.
    Ze zijn meestal verguld, maar vergulden voorkomt geen oppervlaktevuil, alleen corrosie.

Dus als u oplaadproblemen hebt, is de eerste stap altijd om alle contactpunten schoon te maken, zowel op elke oorschelp als in de oplaadhoes.
    Het is niet altijd gemakkelijk om in de kleine gaatjes te komen, maar hiervoor kunt u een wattenstaafje of make-upstaafje gebruiken.
    needed-tools
    Een kleine kwast of een andere kwast kan ook prima van dienst zijn. Bevochtig de punt met een beetje ontsmettingsalcohol, draai het vervolgens en schrob licht op elk contactoppervlak.

cleaning-charging-case
    Herhaal dit totdat de contactpunten zichtbaar schoon zijn en het opladen naar behoren werkt.
  • Dit apparaat is IPX4-gecertificeerd, wat betekent dat het zweetbestendig is (geschikt voor training) en waterspatten vanuit elke richting kan weerstaan. Het apparaat is echter niet waterdicht en mag nooit in water worden ondergedompeld.

This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
  • 1. Probeer eerst de Bluetooth-verbinding op uw bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw te starten door Bluetooth met een korte pauze uit en weer in te schakelen.
    2. "Vergeet" (verwijder) de eerdere gekoppelde verbinding (op uw smartphone/tablet/pc) in uw Bluetooth-instellingen indien u reeds eerder een koppeling heeft gemaakt met ons product.
    3. Probeer het bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw op te starten door het uit en weer aan te zetten en probeer na het opnieuw opstarten een Bluetooth-verbinding met uw product tot stand te brengen.
    4. Indien het bovenstaande niet werkt, probeer dan uw product (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) opnieuw op te starten door dit eerst uit en dan weer aan te zetten.
    5. Houd de Bluetooth-knop op uw apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) ingedrukt om de koppelingsmodus opnieuw te starten.
    6. Ga naar de Bluetooth-instellingen op uw smartphone/tablet of pc om het koppelingsproces te starten.
    U zou nu een succesvolle koppeling met ons apparaat moeten hebben, maar als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan opnieuw contact met ons op.
  • Als u problemen ondervindt om de app met uw koptelefoon te laten communiceren, ga dan (in de veronderstelling dat u de koptelefoon al met het apparaat hebt gepaird) naar de geluidsinstellingen van de communicatie-apps. U zult daar waarschijnlijk de oplossing vinden. Het kan zijn dat u uw koptelefoon als ‘communicatieapparaat’ moet instellen in de app die u gebruikt.

• Deze koptelefoon wordt ondersteund door de My JBL Headphone-app.
  • Hieronder ziet u de plaatsing van de microfoons op sommige van onze hoofdtelefoonmodellen:

Live Pro+ TWS
    JBL_Live Pro  TWS_Product Image_ XRay with call-out.jpg

Tour Pro+ TWS
    JBL_TOUR PRO _Product Image_XRay_Callout.png JBL_TOUR PRO _Product Image_XRay_Callout_2.png

Tour One
    JBL_Tour One Enhanced Media_4-mic.png
  • 1. Plaats de oordopjes terug in de oplaadhoes en sluit het deksel. 2. Houd de knoppen op zowel de linker- als de rechteroordop langer dan 2 seconden ingedrukt. U kunt ook alleen een van de knoppen ingedrukt houden om de linker- of rechteroordop uit te schakelen. 3. Gebruik de functie Automatisch uitschakelen via de JBL Headphone-app (alleen van toepassing op hoofdtelefoons die worden ondersteund in onze JBL Headphone-app).