JBL EVEREST™ ELITE 150NC

Draadloze in-ear NC-hoofdtelefoon

Aan de slag met uw JBL EVEREST™ ELITE 150NC

12.0
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
@1kHz dB v/pa: -20
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
10Hz–22kHz
16.0
1.0
53.0
1.87
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK,π/4-DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
4 dbm
4.0
2
16
14
10
3-knops afstandsbediening met microfoon
Ja
In-ear nekband
Ja
Legendarisch JBL Pro Audio geluid
Ja

De slimste manier om naar muziek te luisteren.

Jouw leven, jouw muziek, jouw comfort - de nieuwe JBL Everest Elite 150NC is echt rondom jou gevormd. Na slechts een enkele oplaadbeurt geniet je van draadloze vrijheid en 16 uur luisterplezier, dat is nog eens een slim ontwerp. In ANC-modus (actieve ruisondrukking) bepaal je tot wel 14uur wat je daadwerkelijk wilt horen. Deze hoofdtelefoon heeft dubbele echo-onderdrukkende microfoons. Hiermee ben je duidelijk te verstaan als je belt of een bericht inspreekt. En je kunt bovendien handsfree een telefoongesprek starten en muziek afspelen. Legendary JBL Pro Audio-geluid, de oordoppen die niet in de knoop raken, de compacte harde etui en het lichtgewicht design maken deze hoofdtelefoon tot je ultieme reisgenoot. Deze strakke en elegante hoofdtelefoon wordt geleverd in metallic afwerkingen en kleuren. Hij is nauwkeurig samengesteld uit hoogwaardige materialen en wordt geleverd met oorhulzen in meerdere formaten met extra goede pasvorm. De functies van de My JBL Headphones-app omvatten over-the-air updates die deze hoofdtelefoon toekomstbestendig maken, terwijl het instelbare omgevingsbesef (Adjustable Ambient Aware) je in staat stelt het omgevingsgeluid op dynamische wijze aan te passen. Dare to Listen!

Geniet draadloos van al jouw muziek.
Geniet van hetzelfde ongelofelijke geluid en de rijke ervaring die JBL al bijna 70 jaar lang levert in concertzalen, studio's en woonkamers.
Sluit de wereld buiten met actieve ruisonderdrukking waardoor je het niveau van omgevingsgeluid dat je wilt toelaten of blokkeren kunt controleren met behulp van de My JBL Headphones-app of de knoppen op de oordoppen.
De ingebouwde batterij wordt met micro USB opgeladen en levert tot wel 14 uur afspeeltijd in de actieve ruisonderdrukkingsmodus en tot wel 16 uur in de draadloze modus. Volledig opgeladen batterij in 2 uur.
Ingebouwde dubbele microfoon met echo-onderdrukkingstechnologie voor kristalheldere, handsfree gesprekken.
Ontgrendel het volledige potentieel van de Everest Elite 150NC en stel de hoofdtelefoon in naar jouw smaak.
Speciaal gevormde oordoppen voegen ongeëvenaard comfort toe aan de gebruikerservaring, waardoor een langere, betere ervaring mogelijk wordt.
Het compacte en strakke halsbandontwerp en de premium, harde etui zorgen voor maximale draagbaarheid en bescherming
Verzekert dat de koptelefoon comfortabel, veilig en zonder in knoop te raken rondom je nek blijft zitten als deze niet wordt gebruikt.

Meer support

8 resultaten
  • Ja, de app functioneert alleen als de hoofdtelefoon is ingeschakeld en gekoppeld met een bronapparaat waarop de app beschikbaar is.
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Zet de hoofdtelefoon uit, druk op de AAN/UIT-knop en houd deze ongeveer 7 seconden vast voor de Everest. Voor de Everest ELITE-modellen is dat 16 seconden. Het Bluetooth-geheugen is nu gewist en er kunnen nieuwe koppelingen tot stand worden gebracht. De Elite staat koppeling met slechts ‚‚n bronapparaat tegelijk toe. Als je geen complete reset, zoals hierboven beschreven, wilt uitvoeren, kun je de volgende methode gebruiken. Zonder reset probeert de Elite opnieuw de koppeling tot stand te brengen met de laatste bron waarmee het apparaat was verbonden bij laatste inschakeling. Als de laatste bron niet wordt gedetecteerd, misschien omdat je een ander bronapparaat wilt gebruiken, schakel je de Elite uit en opnieuw in. Nu zoekt de Elite opnieuw naar de als laatste gekoppelde bron en als deze niet binnen enkele seconden wordt gevonden, wordt teruggeschakeld om koppeling met een nieuwe bron mogelijk te maken. De led knippert rood/blauw om dit aan te geven. De Everest BT-modellen staan koppeling met twee bronapparaten tegelijk toe. Als je beide bronkoppelingen hebt gebruikt en wilt koppelen met een derde apparaat, voer je de reset uit zoals hierboven beschreven (houd de AAN/UIT-knop ongeveer 7 seconden vast terwijl de Everest is uitgeschakeld). Nu kun je weer twee bronapparaten koppelen.
  • Druk, terwijl de hoofdtelefoon is ingeschakeld, op de toetsen VOLUME + en VOLUME - en houd langer dan 5 seconden ingedrukt. Uw koptelefoon wordt nu teruggezet naar fabrieksinstellingen. Dit geldt voor Everest 310, 710, Elite 750, 310GA en 710GA.
  • Sluit en heropen de app. Dit zorgt ervoor dat de app de hoofdtelefoons herkent.
  • Nee, alle Everest Elite-hoofdtelefoons zijn ontworpen om de belangrijkste functies en voordelen aan de gebruiker te bieden zonder dat de app hiervoor nodig is. De My JBL Headphones-app biedt de consument een extra mate van controle over de hoofdtelefoon. Via de app kan de consument de prestaties van de hoofdtelefoon aan de persoonlijke wensen aanpassen, zoals aanpassen van de mate van omgevingsbesef, creëren van aangepaste EQ-instellingen en in- of uitschakelen van functies.
  • Deze koptelefoon wordt ondersteund door de My JBL Headphone-app.
  • De Smart-knop activeert de omgevingsbesef-instellingen: Uit, Laag, Hoog.