JBL Quantum 910 Wireless

Draadloze over-ear performance gamingheadset met hoofdtracking, Active Noise Cancelling en Bluetooth

Aan de slag met uw JBL Quantum 910 Wireless

Aan de slag met uw JBL Quantum 910 Wireless

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Maat van driver (mm)
50
Passieve frequentierespons
20 Hz - 40 kHz
Actieve frequentierespons
20 Hz - 20 kHz
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
111
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms)
32
Diepte (cm)
2.5
Ear Cup Depth (in)
1.0
Hoogte (cm)
10.2
Ear Cup External Height (in)
4.0
Breedte (cm)
9.1
Ear Cup External Width (in)
3.6
Interne breedte (cm)
6.0
Ear Cup Internal Height (in)
2.4
Interne hoogte (cm)
4.6
Ear Cup Internal Width (in)
1.9
Lengte koptelefoonkabel (m)
2
Headphone Cable Length (ft)
6.6
Gewicht (g)
420
Gewicht (oz)
14.8
Bluetooth-profielen
A2DP 1.3, HFP 1.8
Bluetooth-frequentie
2400 MHz - 2483.5 MHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, _x001F_/4 DQPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<13 dBm
Bluetooth-versie
5.2
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2
Maximale afspeeltijd (uren)
39
3.5 mm audiokabelaansluiting
Ja
Audio cable
Ja
Bluetooth
Ja
Oplaadkabel
Ja
Active Noise Cancelling
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Over-ear
Ja
Draadloos
Ja

Sound is survival

Zijn die stemmen achter je? Voetstappen links van jou? Je omgeving horen is cruciaal. Voor indrukwekkend geluid waarmee je andere spelers te snel af bent had je voorheen een bekabelde headset nodig. Maar nu niet meer. De draadloze JBL Quantum 910 headset levert nauwkeurige, dubbele ruimtelijke audio met hoge resolutie. De geïntegreerde hoofdtracking houdt je midden in de actie. De draadloze verbinding met lage latentie zorgt ervoor dat er geen vertraging is als je met je team praat. Met Active Noise Cancelling kun je zonder afleiding spelen, zelfs op de lawaaierigste plekken. De draadloze Quantum 910 heeft een batterij die tot 39 uur meegaat, maar je kunt zelfs opladen terwijl je marathonsessies speelt. En met ongeëvenaard ergonomisch comfort...zul je zeker eindeloos blijven gamen. Weg met het snoer en speel op jouw manier.

JBL QuantumSPHERE 360™, aangedreven door JBL QuantumENGINE, beschikbaar via de USB-C-dongle/adapter biedt je professionele 3D-audio op jouw pc. Het algoritme met de geïntegreerde sensor voor hoofdtracking en de by-pack-microfoon is exclusief gemaakt voor de draadloze JBL Quantum 910. Dit geeft pc-gamers de meest innovatieve en instinctieve audio-ervaring. JBL QuantumENGINE is ook uitgerust met DTS Headphone X: v2.0.
Geniet van JBL QuantumSPATIAL 360™ op consoles, via de USB-C-dongle/adapter zonder gebruik van de JBL QuantumENGINE. De geïntegreerde hoofdtracking technologie zorgt voor extra nauwkeurigheid en akoestische prestaties om de game te kunnen winnen.
JBL QuantumSOUND Signature maakt elke scène, van de zachtste voetstappen tot de hardste explosies, tot een episch gevecht en geeft elke speler net dat kleine beetje extra. De hoge resolutie 50 mm neodymium drivers bieden een geweldige geluidservaring. Deze zijn speciaal afgesteld door de audiospecialisten van JBL en specifiek ontworpen voor gaming. Onze kenmerkende audio creëert het meest realistische geluidslandschap waarmee je tegenspelers de baas zult zijn.
Het verschil tussen blijven gamen en opnieuw beginnen kan een fractie van een seconde zijn. Daarom zorgt de 2,4 GHz-verbinding van de draadloze JBL Quantum 910 ervoor dat je altijd verbonden blijft zonder vertraging.
De draadloze JBL Quantum 910 is afgesteld voor gamen en Active Noise Cancelling elimineert de geluiden om je heen zodat je volledig gefocust kunt blijven op je missie.
Game de hele dag en nacht met 39 uur batterijduur die tijdens het spelen oplaadt met de meegeleverde USB-oplaadkabel. In tegenstelling tot andere headsets laat de draadloze JBL Quantum 910 je nooit in de steek. De USB-C-dongle wordt geleverd met een USB-C-naar-USB-A-aansluiting.
De draadloze Quantum 910 maakt het mogelijk om de communicatie tegelijkertijd uit twee bronnen te laten komen: terwijl de dongle je verbonden houdt met de game, maakt Bluetooth het mogelijk om met je vrienden te praten of naar muziek te luisteren.
Dankzij de aparte geluidskaarten kun je met de Discord-compatibele wijzerplaat de perfecte balans tussen game- en chataudio in je headset aanpassen zonder de actie te onderbreken. De draadloze Quantum 910 maakt het mogelijk om de communicatie tegelijkertijd uit twee bronnen te laten komen: terwijl de dongle je verbonden houdt met de game, maakt Bluetooth het mogelijk om met je team te praten.
Echo- en ruisonderdrukkingstechnologie zorgt ervoor dat jouw team jou haarscherp kan horen. En wanneer je je moet concentreren, klap je de unidirectionele microfoon omhoog voor onmiddellijke radiostilte.
De lichtgewicht, duurzame hoofdband en de met hoogwaardig leer beklede oorkussens van geheugenschuim zijn ontworpen voor comfort, hoe lang je ook speelt.
De draadloze JBL Quantum 910 headset is compatible via 2,4 GHz draadloze verbinding met pc, Playstation™ (PS5 en PS4) en Nintendo Switch™, via Bluetooth 5.2 met Bluetooth-compatible apparaten en via 3,5 mm audio-aansluiting met pc, PlayStation™, Xbox™, Nintendo Switch™, Mobile, Mac en VR. De functies aangedreven door JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, microfooninstellingen enz.) zijn alleen beschikbaar op pc. Raadpleeg de connectiviteitshandleiding voor compatibiliteit.

Meer support

16 resultaten
  • Ja. Je kunt het volume van de microfoonbewaking configureren in JBL QuantumENGINE. De standaardinstelling van de microfoonbewaking is ingesteld op “UIT”.
  • De JBL Quantum 910 biedt QuantumSURROUND via de USB-aansluiting op de pc.
  • Ja, je kunt de balans voor game- en chatgeluid aanpassen door het wieltje rechtsom en linksom te draaien. Je voelt een inkeping in het wieltje die 50 game en 50 chat voor de audio aangeeft wanneer je aan het wieltje draait.
  • De ingebouwde actieve ruisonderdrukking wordt geregeld met de multifunctionele knop aan de achterkant van de linker oorschelp. Als het standaard is ingeschakeld, kun je KORT op de multifunctionele knop drukken om te wisselen van actieve ruisonderdrukking naar TalkThru. Schakel actieve ruisonderdrukking uit door lang op de multifunctionele knop te drukken.
  • Je kunt de headset schoonmaken door het voorzichtig af te vegen met een vochtige doek. Zorg ervoor dat er geen water in de luidsprekerkamer lekt, omdat hierdoor de luidsprekerdrivers beschadigd worden.
  • Om een Quantum-headset te resetten, moet je het product op je computer aansluiten en de QuantumEngine openen.

Wanneer je de QuantumEngine open hebt staan, ga je naar het "Systeemsoftware" tabje en druk je op "Fabrieksinstellingen herstellen".

Alleen producten die compatibel zijn met de QuantumEngine kunnen op deze manier worden gereset.

• Sluit de headset aan op je pc via de 2,4 GHz USB Wireless-verbinding en zorg ervoor dat je je Quantum 910 Wireless-headset instelt als het standaardapparaat, vooral voordat je de JBL QuantumSPATIAL 360 inschakelt als je de QuantumENGINE nog niet hebt geïnstalleerd. Controleer of het standaardapparaat is geselecteerd onder Configuratiescherm > Geluid > Weergave. Selecteer JBL Quantum 910 Wireless Game, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Instellen als standaardapparaat".
  • De JBL Quantum hoofdtelefoon-upgradetool definieert uw hoofdtelefoonervaring opnieuw. Via uw macOS-apparaat kunt u nu eenvoudig de headset upgraden.
    Download vanuit de macOS-appstore: https://apps.apple.com/us/app/jbl-quantumengine/id1645040444

Ondersteunde modellen zijn:

- JBL Quantum 610

- JBL Quantum 810

- JBL Quantum 910

- JBL Quantum 910P

- JBL Quantum 910X

- JBL Quantum TWS

• Je kunt de headset schoonmaken door het voorzichtig af te vegen met een vochtige doek. Zorg ervoor dat er geen water in de luidsprekerkamer lekt, omdat hierdoor de luidsprekerdrivers beschadigd worden.
  • Het game-chat-balanswieltje werkt alleen als jouw headset is ingeschakeld. Houd er rekening mee dat het verbinding met een USB type A naar C-kabel en een draadloze zender-dongle ondersteunt, maar dat het geen verbinding ondersteunt via een 3,5 mm-kabel of Bluetooth voor mobiele games.
    De Game-Chat balansdraaiknop is compatibel met pc en Mac, maar niet met PS4 I 5, Xbox Series X | S, Nintendo Switch of mobiel.