JBL Quantum 350 Wireless

Draadloze headset voor pc-gaming met afneembare boommicrofoon

Aan de slag met uw JBL Quantum 350 Wireless

Aan de slag met uw JBL Quantum 350 Wireless

Quick Start Guide

Ga in een mum van tijd aan de slag met onze eenvoudig te volgen beknopte handleiding

Product Registration

Registreer uw product

Bent u eigenaar van dit product? Registreer het hier! En claim eenvoudig uw garantie of service

Registreer nu

Downloads

Product Specificaties

Gewicht (g)
252
Maat van driver (mm)
40
Actieve frequentierespons
20 Hz – 20 kHz
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
115 dB SPL @1 kHz
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
20 Hz - 20 kHz
Impedantie (ohms)
32
Diepte (cm)
2.5
Ear Cup Depth (in)
1
Hoogte (cm)
10.2
Ear Cup External Height (in)
4
Breedte (cm)
8.9
Ear Cup External Width (in)
3.5
Interne breedte (cm)
6.1
Ear Cup Internal Height (in)
2.4
Interne hoogte (cm)
4.9
Ear Cup Internal Width (in)
1.9
Lengte koptelefoonkabel (m)
1
Headphone Cable Length (ft)
3.3
Oplaadtijd (in uren wanneer leeg)
2
Maximale afspeeltijd (uren)
22
Oplaadkabel
Ja
Ingebouwde microfoon
Ja
Over-ear
Ja
Oplaadbare batterij
Ja
Draadloos
Ja

Sound is Survival

Klaar om je spel naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de JBL Quantum 350 draadloze gamingheadset. Van de stilste voetstappen tot de luidste laserstralen, met de QuantumSOUND Signature van JBL sta je middenin de actie. De afneembare, spraakfocusgerichte boommicrofoon zorgt ervoor dat andere spelers je altijd duidelijk kunnen horen. Met draadloos verbinding zonder verlies, 22 uur batterijduur en lichtgewicht oorkussens van traagschuim hoef je nooit meer een seconde te missen van je gamingsessies. De JBL QuantumENGINE pc-software zorgt voor een precieze afstemming van het geluid. Je tegenstanders weten niet wat hen overkomt.

Timing is belangrijk bij het gamen en dus is het belangrijk dat je apparatuur hier op is ingesteld. Draadloze gamingkwaliteit van 2,4GHz - zonder verlies - geeft je totale bewegingsvrijheid en houdt de audiokwaliteit op niveau tijdens battles.
Van de stilste voetstappen tot de luidste laserstralen, de cinematografische QuantumSOUND signature van JBL maakt elke scène episch. De JBL Quantum 350 Wireless, aangedreven door 40 mm drivers, dompelt je volledig onder in de game.
Zelfs als games luid worden, zorgt de afneembare, spraakgerichte boommicrofoon van de JBL Quantum 350 Wireless ervoor dat je squad je altijd duidelijk zal horen. Er is ook een handige mute-functie als je stil moet zijn voor een geheime missie.
De batterij gaat 22 uur mee, voor geweldig JBL-geluid tijdens je langste gamingsessies. Nog steeds extra tijd nodig? Vijf minuten opladen geeft je een extra uur weergavetijd en je kunt opladen terwijl je speelt met de USB-oplaadkabel.
De duurzame JBL Quantum 350 Wireless heeft een lichtgewicht hoofdband en oorkussens van traagschuim voor volledig comfort. Zelfs tijdens een hardcore gamesessie die de hele nacht duurt.
Regel je geluid, verbeter je game. Gebruik de pc-softwaresuite om JBL QuantumSURROUND, EQ, achtergrond, microfooninstellingen en meer aan te passen voor de ultieme meeslepende geluidservaring.
Mis geen seconde van wat er besproken wordt. De JBL Quantum 350 draadloze headset is gecertificeerd voor DISCORD, de meest populaire chattoepassing ter wereld. Je kunt het ook gebruiken op Skype en TeamSpeak wanneer je aan het werk bent.
De JBL Quantum 350 draadloze headset is geoptimaliseerd voor je pc en kan draadloos worden verbonden (via de 2,4GH) met pc, PS*, Nintendo Switch™** en Mac. De functies aangedreven door JBL QuantumENGINE (JBL QuantumSURROUND, RGB, EQ, microfooninstellingen enz.) zijn alleen beschikbaar op pc. Raadpleeg de connectiviteitshandleiding voor compatibiliteit. (*) Draadloos en compatible met alle PS-modellen, inclusief PS5 en PS4. (**) Draadloos compatible met de Nintendo Switch wanneer deze is geplaatst in het docking station.

Meer support

9 resultaten
  • De JBL Quantum 350-headset is compatible via een 2,4 GHz draadloze verbinding met:
    • PC
    • PlayStation
    • Mac
    • Nintendo Switch.
  • De USB-poort is alleen bedoeld voor het opladen van de JBL Quantum 350 Wireless.
    Sluit de dongle aan om de 2,4 GHz draadloze verbinding te gebruiken.
  • Je kunt de headset schoonmaken door het voorzichtig af te vegen met een vochtige doek. Zorg ervoor dat er geen water in de luidsprekerkamer lekt, omdat hierdoor de luidsprekerdrivers beschadigd worden.
  • Om een Quantum-headset te resetten, moet je het product op je computer aansluiten en de QuantumEngine openen.

Wanneer je de QuantumEngine open hebt staan, ga je naar het "Systeemsoftware" tabje en druk je op "Fabrieksinstellingen herstellen".

Alleen producten die compatibel zijn met de QuantumEngine kunnen op deze manier worden gereset.

• Je kunt de headset schoonmaken door het voorzichtig af te vegen met een vochtige doek. Zorg ervoor dat er geen water in de luidsprekerkamer lekt, omdat hierdoor de luidsprekerdrivers beschadigd worden.
  • Zorg ervoor dat er tijdens het spelen maar één toepassing voor voicechat in gebruik is. Je moet een klik horen wanneer de microfoon naar beneden wordt geklapt. De microfoon werkt alleen als hij volledig naar beneden is geklapt. Als je een rode LED op de microfoon ziet, is deze gedempt.
    FLIP DOWN.png

Hoe controleer je de instellingen van je pc op het juiste opnameapparaat?
    1. Ga naar het Bedieningspaneel
    Control panel.png
    2. Selecteer Hardware en geluid
    Step 2.PNG
    3. Klik op Geluid
    Step 3.PNG
    3 Selecteer Opname
    Recording tap.jpg

4. Zorg ervoor dat je het juiste opnameapparaat selecteert.

1. Klik met de rechtermuisknop op de Quantum-headset.

Set default communication device.jpg
    2. Selecteer nu "Standaard apparaat instellen" of "Standaard communicatieapparaat"

Set default communication device 2.jpg

5. Controleer de microfoonniveaus door met de rechtermuisknop op je Quantum-headset te klikken. Klik vervolgens op Eigenschappen

6. Kies Niveaus.
    Levels 1.jpg

7. Pas indien nodig aan.
    Levels 2.jpg

Zorg er ook voor dat de volumeregeling op de headset open staat. Draai het volumewieltje op jouw headset om het volume te verhogen.
    Controleer het Game-Chat-balanswieltje van je headset en of de balans klopt. Je kunt de onderstaande schermafbeelding van de QuantumEngine PC-software raadplegen.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Als je de game- of muziekaudio nog steeds niet kunt horen, of als het volume nog steeds te laag is, controleer dan of de TalkThrough is geactiveerd via de QuantumEngine-software.
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

Tot slot kun je ook kort drukken op de Smart Ambient-knop op de headset (als je headset deze functie heeft)
    This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system

• Probeer de headset en de dongle handmatig te koppelen.
    Houd de aan/uit-knop op de headset 5 seconden lang ingedrukt in de "Aan"-stand en houd vervolgens de knop op de dongle 5 seconden lang ingedrukt. Dit zou een handmatige koppeling moeten forceren, zodat de pc de headset opnieuw kan herkennen.
    Zorg ervoor dat je meerdere USB-poorten controleert (om te bevestigen dat het geen probleem is met de USB-poort).
    Als de dongle ook niet handmatig kan worden gekoppeld, neem dan contact op met de klantenservice.
  • Ja, u kunt de headset gebruiken tijdens het opladen!