JBL Vibe 200TWS

Volledig draadloze oordopjes

Aan de slag met uw JBL Vibe 200TWS

8
108
16
39.3
1.4
8.7
0.3
Bluetooth-profielen
A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.7
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0 - 12dbm
5.0
15
2
5
IPX-klassifisering
IPX2

Volledig draadloze oordopjes

Nog betere work-outs met het geluid waar je van houdt! Geniet van krachtig JBL Deep Bass-geluid en de vrijheid van volledig draadloos luisteren, tot wel 20 uur lang met de JBL Vibe 200TWS. Neem jouw wereld met je mee. Met slechts één tik op het oordopje kun je telefoongesprekken en muziek beheren en je stemassistent activeren. En met de dubbele aansluiting kun je een van beide oordopjes gebruiken en de batterijduur sparen. Dankzij de ergonomische vorm is de JBL Vibe 200TWS ultralicht, comfortabel en klaar voor gebruik.

Muziek klinkt gewoon beter met JBL. En jouw dag ook. Voel de diepe bas van de 8 mm drivers tijdens je work-out.
Met 5 uur batterij in de oordopjes en 15 uur in de oplaadcase, gaan de JBL Vibe 200TWS oordopjes urenlang mee.
Je kunt gesprekken aannemen of naar muziek luisteren met één oordopje (of beide), dankzij dual connect-technologie. Kies welk oordopje je wilt gebruiken en laat de andere in de oplaadcase zitten om batterij te sparen.
Met slechts een tikje op de oordopjes heb je controle over gesprekken, geluid en de stemassistent.
De ergonomisch gevormde JBL Vibe 200TWS voelt zacht en comfortabel aan voor je oren dankzij de vorm van de in-ear stick, voor urenlang luisterplezier. De oordopjes in 3 maten zorgen voor een perfecte afsluiting voor extra comfort en een helder geluid.
Klaar voor je work-out? De JBL Vibe 200TWS heeft een IPX2-classificatie en volgt je flow. Of je nu chillt of beweegt, de oordopjes kunnen tegen lichte druppels en een beetje zweet.
Neem ze overal mee naartoe. De JBL Vibe 200TWS is klein en licht, zowel in als uit de case, en past gemakkelijk in je zak. Kies de kleur die het best bij je past.

Meer support

1 resultaten
  • Druk twee keer op de knop op het rechteroordopje en vervolgens bij de derde keer, houd je de knop langer dan 2 seconden ingedrukt.
    Dit herstelt de oordopjes naar de fabrieksinstellingen.
    TWS moet worden aangesloten om de reset uit te voeren, dus geen van de oordopjes mag uit of in de oplaadhoes zitten.
    Het kan ook nodig zijn om de oordopjes uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten te verwijderen of te vergeten om opnieuw te koppelen.