JBL Tour One

Draadloze over-ear koptelefoon met noise-cancelling

Aan de slag met uw JBL Tour One

273
40
Gevoeligheid van de driver bij 1kHz/1mW (dB)
95 dBSPL @1kHz
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
["10 Hz - 40 kHz (Passive)", "10 Hz ~ 22 kHz (Active)"]
32
2.1
0.8
9.7
3.8
7.8
3.1
6.2
2.4
4.2
1.7
1.2
3.9
Bluetooth-profielen
HFP V1.7, A2DP V1.3, AVRCP V1.6
Bluetooth-frequentie
2.4 - 2.4835 GHz
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
<8 dBm EIRP
5.0
2
50
25
50
Flight adapter
Ja
Remote control on ear cups
Ja

Minder afleiding, meer productiviteit.

Minder afleiding en meer productiviteit met ongelooflijk JBL Pro-geluid. De JBL Tour One-koptelefoon heeft een slimme, intuïtieve interface, een slank ontwerp en levert geweldige prestaties. True Adaptive Noise Cancelling zorgt ervoor dat je niet afgeleid wordt, zodat je je kunt concentreren op je werk of lekker van je muziek kunt genieten. Pas je geluidsniveau makkelijk aan met Smart Ambient en voer heldere telefoongesprekken, met slechts één druk op de knop. Zelfs wanneer je in een lawaaiige of winderige omgeving bent.  Hoge resolutie audiocertificering, die frequenties tot 40 kHz ondersteunt, zorgt voor een ideale luisterervaring de hele dag door. Met maar liefst 50 uur aan maximale afspeeltijd. Haal het maximale uit de JBL Tour One-functies met de gratis app.

Behoefte aan een rustige plek voor jezelf? Creëer jouw ideale omgeving met JBL Tour One True Adaptive Noise Cancelling. Geniet van je muziek, sluit je af van omgevingsgeluiden en ga op in het moment. Het niveau voor ruisonderdrukking past zich in real-time aan de verandering van je omgeving aan, wanneer je bijvoorbeeld besluit een wandeling te maken.
Van diepe lage bastonen tot mooie hoge noten; je muziek klinkt altijd geweldig dankzij de dynamische drivers van 40 mm. De JBL Tour One-koptelefoon is gecertificeerd voor audio in hoge resolutie en ondersteunt frequenties tot 40 kHz, zodat je muziek altijd optimaal klinkt.
Verbeter je stemgeluid, geen last meer van ruis. De JBL Tour One is uitgerust met 4 microfoons op de oorschelpen voor een superieure belkwaliteit. 2 adaptieve beam-vormige microfoons zorgen ervoor dat de stemweergave helder en nauwkeurig is; akoestische echo-onderdrukkingstechnologie schakelt omgevingsluiden uit. Ervaar je telefoongesprekken alsof je elkaar face-to-face spreekt. Met VoiceAware kun je bepalen hoeveel geluid er via je microfoon binnenkomt en hoeveel je van je eigen stem wilt horen.
Blijf bewust van wat er om je heen gebeurt terwijl je geniet van je muziek met Smart Ambient-technologie. Of praat even met een vriend(in) of collega zonder je muziek uit te hoeven zetten met TalkThru. Bedien deze functies met één druk op de knop en stel ze af via de app.
De JBL Tour One helpt je een ideale setting te creëren, zodat jij je kunt concentreren op waar je mee bezig bent. Heb je een rustige ruimte nodig? Creëer volledige stilte met SilentNow waarbij ruisonderdrukking is geactiveerd maar de muziek uit is. Dit helpt je ook de batterijduur te besparen, net als "automatisch uit", waardoor jouw koptelefoon na een door jou ingestelde periode wordt uitgeschakeld. Word rustig wakker met "Mijn alarm", stem het geluid af met Smart Audio & Video en pauzeer je oordopjes automatisch wanneer je deze uitdoet met "automatisch pauzeren". Al deze functies kun je bedienen met de My JBL Headphones-app.
Jouw JBL Tour One-koptelefoon houd je de hele dag verbonden. Luister tot wel 25 uur met Noise Cancelling en maar liefst 50 uur met alleen Bluetooth.
Activeer je stemassistent met slechts één tik of trefwoord voor eenvoudige toegang tot jouw digitale wereld. Nauwkeurige spraakoproeptechnologie zorgt ervoor dat jouw opdrachten kristalhelder zijn. Spraakaanwijzingen zijn beschikbaar in meerdere talen. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.
My JBL Headphones App personaliseert de soundtrack van je leven: stel een aangepaste EQ in, schakel je Adaptive Noise Cancelling in of pas je instellingen voor Ambient Sound Control aan. Download de app gratis in je App store.

Meer support

9 resultaten
  • Door de Bluetooth-instellingen via de app te optimaliseren, kun je geoptimaliseerde audio krijgen in verschillende scenario's, zoals luisteren naar muziek of video's bekijken.
    Kies tussen 'Normaal' om de verbinding te optimaliseren en te stabiliseren, zelfs in de drukste gebieden, 'Muziekmodus' om te genieten van de beste geluidskwaliteit voor muziek en 'Videomodus' om de beste lipsynchronisatie te krijgen tijdens het kijken of gamen.

Smart audio mode - JBL app.jpg
  • Het JBL TOUR-assortiment helpt je een ideale setting te creëren, zodat jij je volledig kunt concentreren op waar je mee bezig bent.
    Met de JBL Tour One en Tour Pro+ TWS kun je stille momenten creëren met SilentNow. De ruisonderdrukking wordt geactiveerd zonder Bluetooth, door gewoon op een speciale knop op de koptelefoon te drukken (of door op de oordop te tikken) of door het te bedienen via de My JBL Headphones-app. Het helpt ook om je batterijduur te besparen.
    Of krijg hulp bij het ontwaken met Mijn alarm, waarmee je slaap- en wektijden kunt instellen die worden geregeld via de My JBL Headphones-app. Je kunt een slaap- en wektimer instellen om het volume van de koptelefoon geleidelijk aan te verlagen voor de slaap, gedurende een bepaalde tijd over te schakelen naar de SilentNow-modus en je vervolgens op een bepaald tijdstip te wekken.

Sleep now.png Sleep now 2.png Sleep now #3.png
  • True Adaptive NC, beschikbaar op de de Tour One, maakt realtime bewaking van de buitenomgeving en persoonlijke kenmerken zoals beweging, haar, bril en automatische aanpassingen van de NC-prestaties en EQ mogelijk.

Als je niet de voorkeur geeft aan de automatische wijziging van de annuleringsprestaties, kunt u een nauwkeurig aangepast annuleringsniveau krijgen door in de app “Modus voor elke dag” te kiezen.

Regelbare ruisonderdrukking, beschikbaar op de Tour Pro+ TWS, luistert naar omgevingsgeluiden met behulp van externe en interne microfoons en creëert vervolgens de omgekeerde fase terug naar de luisteraar, waardoor het ‘ruisonderdrukkingseffect’ wordt gecreëerd.
    De koptelefoon stelt de luisteraar ook in staat om de ruisonderdrukking aan te passen via functies zoals Ambient Aware en TalkThru.
  • JBL TOUR ONE
    Schakel de Tour One eerst uit en houd de ambient aware-knop op de linker oorkap 2 seconden ingedrukt. Je kunt ANC inschakelen zonder Bluetooth-verbinding, waardoor je batterij wordt bespaard. Zodra je de knop op de oorkap omhoog schuift om in te schakelen, worden de Bluetooth-verbinding en muziek weer normaal.

Manually activating Silent NOW #1.png

JBL TOUR PRO+ TWS
    Houd het rechter- en linkeroordopje op de Tour Pro+ TWS 5 seconden tegelijkertijd ingedrukt. Je kunt ANC inschakelen zonder Bluetooth-verbinding, waardoor je batterij wordt bespaard. Zodra je het rechter- en linkeroordopje 5 seconden ingedrukt houdt, worden de Bluetooth-verbinding en muziek weer normaal.

Manually activating Silent NOW.png
  • • Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat (luidspreker, hoofdtelefoon enz.) en bronapparaat (smartphone/tablet/pc, enz.) zich altijd in elkaars gezichtsveld bevinden. Zorg dat er geen obstakels voor uw apparaten zijn geplaatst.
    • Sluit producten met Bluetooth af, als deze niet in gebruik zijn. Ze zijn vaak de reden voor storing, ook al worden ze niet gebruikt.
    • Ga niet te dicht bij uw Wifi-router staan, omdat een Wifi-signaal sterker is en in veel gevallen de verbinding zal "overlappen".
    • Houd rekening met de muren om u heen. Betonnen en bakstenen muren kunnen het signaal vaak onderbreken, omdat het niet door dergelijke dikke muren heen kan.
    • Bluetooth-signalen kunnen niet door water heen, dus ook niet door het menselijk lichaam. Zorg er bij draadloze hoofdtelefoons voor dat u uw bronapparaat en de ontvanger aan dezelfde kant van uw lichaam houdt.
    • Open ruimtes zoals parken kunnen problemen veroorzaken voor uw apparaten, omdat open lucht "slecht" is voor een Bluetooth-signaal als het niet kan reflecteren van objecten om u heen.
  • Ja, de hoofdtelefoon heeft Multi-point Connection, waarmee u naadloos kunt schakelen tussen de aangesloten apparaten.
  • Deze koptelefoon wordt ondersteund door de My JBL Headphone-app.
  • Hieronder ziet u de plaatsing van de microfoons op sommige van onze hoofdtelefoonmodellen:

Live Pro+ TWS
    JBL_Live Pro  TWS_Product Image_ XRay with call-out.jpg

Tour Pro+ TWS
    JBL_TOUR PRO _Product Image_XRay_Callout.png JBL_TOUR PRO _Product Image_XRay_Callout_2.png

Tour One
    JBL_Tour One Enhanced Media_4-mic.png
  • Er is een firmware-update voor de Tour One-hoofdtelefoon, releaseopmerkingen hieronder.

Wat er nieuw is:
    1. Optimaliseer de ANC-prestaties op het middenbereik rond 1kHz.
    2. Optimaliseer een paar kleine popgeluiden.
    3. Enkele kleine SW-bugs opgelost.
    4. Optimaliseer het gedrag van de gebruikersinterface.