JBL Tour Pro+ TWS

Volledig draadloze oordopjes met noise cancelling

Aan de slag met uw JBL Tour Pro+ TWS

15
6.8
100
Dynamisch frequentiebereik (Hz)
10Hz - 20kHz
16
1
56.8
2
15
0.5
Bluetooth-profielen
A2DP V1.3 AVRCP V1.6 HFP V1.7
Bluetooth verzonden modulatie
GFSK, π/4DQPSK, 8DPSK
Uitgangsvermogen Bluetooth
0 - 12dbm
5.0
24
8
6
8
IPX-klassifisering
IPX5

Minder afleiding, meer productiviteit

Haal het beste uit jouw dag met de JBL Tour Pro+ TWS, uitgerust met JBL Pro Sound. Deze oordopjes kunnen tot wel 32 uur afspelen, dankzij draadloos oplaadbare batterijen en een compatibele app voor ultieme aanpassing. Met behulp van een compatible app, kun je de oordopjes naar jouw persoonlijke voorkeuren aanpassen. Met Adaptive Noise Cancelling en Smart Ambient-technologie bepaal je zelf hoeveel omgevingsgeluid je wilt horen. Ervaar zelf hoe de slimme functies helpen om je productiviteit te verhogen, terwijl je geniet van de comfortabele pasvorm. De 3-microfoontechnologie zorgt voor heldere telefoongesprekken, zelfs in lawaaierige of winderige omstandigheden. Je bent klaar om aan de slag te gaan of te ontspannen, waar je ook bent.

De Adaptive Noise Cancelling-technologie van JBL maakt gebruik van interne en externe microfoons om afleidingen te beperken en tegelijkertijd de audiokwaliteit te vergroten. Zodat jij kunt genieten van je favoriete muziek. Met Smart Ambient-technologie hoor je wat er om je heen gebeurt: met één druk op de knop of via de JBL-app.
Van krachtige bastonen tot hoge noten, met de JBL Tour Pro+ TWS 6,8 mm dynamische drivers uitgerust met JBL Pro Sound, heb je de beste geluidservaring.
De batterij gaat wel 32 uur mee, dus je kunt de hele dag door genieten van je muziek. En dankzij Qi-compatible draadloos opladen en drie voedingsback-ups in de oplaadcase, zit je nooit zonder batterij. En mocht je batterij toch leeg zijn, dan kun je binnen een paar minuten een uur extra afspeeltijd krijgen dankzij versneld opladen.
Lawaaierige omgeving? Geen probleem! De JBL Tour Pro+ TWS zorgt voor helder stemgeluid tijdens gesprekken dankzij de twee buitenste beamforming microfoons en een derde microfoon om onder andere windgeluid te verminderen.
Creëer een ideale setting, zodat jij je kunt concentreren op waar je mee bezig bent. Een rustige ruimte nodig? SilentNow is het antwoord. Auto Off schakelt je oordopjes na een door jou bepaalde tijdsduur automatisch uit. Word rustig wakker met Mijn alarm, stem je geluid af met Smart Audio & Video en pauzeer je oordorpjes automatisch wanneer je deze uit doet. Al deze functies worden bediend met de My JBL Headphones-app.
Zodra je de case opent, start Dual Connect het Bluetooth-synchronisatieproces voor een stabiele verbinding. Elk oordopje wordt onafhankelijk van elkaar verbonden, zodat je functies aan het linker- of rechteroordopje kunt toewijzen en oproepen van een of beide oordopjes kunt aannemen.
Blijf verbonden met je digitale wereld, waar je ook bent. Activeer je favoriete stemassistent heel gemakkelijk door je stem te gebruiken. Je kunt ook met Hey Google praten om je oordopjes te bedienen. Spraakaanwijzingen zijn beschikbaar in meerdere talen. (*) Alleen ondersteund op Android. (**) Android 6.0 of hoger is vereist voor volledige toegang tot Alexa-functies bij gebruik van dit apparaat.
Stem je muziek af op jouw voorkeuren met de My JBL Headphones-app. Download de gratis app om een aangepaste EQ in te stellen, Adaptive Noise Cancelling in te schakelen of je instellingen voor Ambient Sound Control aan te passen.

Meer support

11 resultaten
  • Door de Bluetooth-instellingen via de app te optimaliseren, kun je geoptimaliseerde audio krijgen in verschillende scenario's, zoals luisteren naar muziek of video's bekijken.
    Kies tussen 'Normaal' om de verbinding te optimaliseren en te stabiliseren, zelfs in de drukste gebieden, 'Muziekmodus' om te genieten van de beste geluidskwaliteit voor muziek en 'Videomodus' om de beste lipsynchronisatie te krijgen tijdens het kijken of gamen.

Smart audio mode - JBL app.jpg
  • Het JBL TOUR-assortiment helpt je een ideale setting te creëren, zodat jij je volledig kunt concentreren op waar je mee bezig bent.
    Met de JBL Tour One en Tour Pro+ TWS kun je stille momenten creëren met SilentNow. De ruisonderdrukking wordt geactiveerd zonder Bluetooth, door gewoon op een speciale knop op de koptelefoon te drukken (of door op de oordop te tikken) of door het te bedienen via de My JBL Headphones-app. Het helpt ook om je batterijduur te besparen.
    Of krijg hulp bij het ontwaken met Mijn alarm, waarmee je slaap- en wektijden kunt instellen die worden geregeld via de My JBL Headphones-app. Je kunt een slaap- en wektimer instellen om het volume van de koptelefoon geleidelijk aan te verlagen voor de slaap, gedurende een bepaalde tijd over te schakelen naar de SilentNow-modus en je vervolgens op een bepaald tijdstip te wekken.

Sleep now.png Sleep now 2.png Sleep now #3.png
  • True Adaptive NC, beschikbaar op de de Tour One, maakt realtime bewaking van de buitenomgeving en persoonlijke kenmerken zoals beweging, haar, bril en automatische aanpassingen van de NC-prestaties en EQ mogelijk.

Als je niet de voorkeur geeft aan de automatische wijziging van de annuleringsprestaties, kunt u een nauwkeurig aangepast annuleringsniveau krijgen door in de app “Modus voor elke dag” te kiezen.

Regelbare ruisonderdrukking, beschikbaar op de Tour Pro+ TWS, luistert naar omgevingsgeluiden met behulp van externe en interne microfoons en creëert vervolgens de omgekeerde fase terug naar de luisteraar, waardoor het ‘ruisonderdrukkingseffect’ wordt gecreëerd.
    De koptelefoon stelt de luisteraar ook in staat om de ruisonderdrukking aan te passen via functies zoals Ambient Aware en TalkThru.
  • JBL TOUR ONE
    Schakel de Tour One eerst uit en houd de ambient aware-knop op de linker oorkap 2 seconden ingedrukt. Je kunt ANC inschakelen zonder Bluetooth-verbinding, waardoor je batterij wordt bespaard. Zodra je de knop op de oorkap omhoog schuift om in te schakelen, worden de Bluetooth-verbinding en muziek weer normaal.

Manually activating Silent NOW #1.png

JBL TOUR PRO+ TWS
    Houd het rechter- en linkeroordopje op de Tour Pro+ TWS 5 seconden tegelijkertijd ingedrukt. Je kunt ANC inschakelen zonder Bluetooth-verbinding, waardoor je batterij wordt bespaard. Zodra je het rechter- en linkeroordopje 5 seconden ingedrukt houdt, worden de Bluetooth-verbinding en muziek weer normaal.

Manually activating Silent NOW.png
  • Om een hardware reset van je oordopjes uit te voeren, houd je de resetknop op de oplaadhoes* langer dan 5 seconden ingedrukt. Hierdoor worden de oordopjes gereset zonder de instellingen te herstellen naar de fabrieksinstellingen.
    * Locatie
    Live 300TWS/Live Pro+ TWS: In de oplaadhoes tussen de oordopjes.
    Live Free NC+/Reflect Mini NC TWS: Op de achterkant van de oplaadhoes, naast de USB-C-poort.
    Club Pro+ TWS: Aan de onderkant van de oplaadhoes, naast de USB-C-poort.
  • Druk twee keer op de knop op het rechteroordopje en vervolgens bij de derde keer, houd je de knop langer dan 2 seconden ingedrukt.
    Dit herstelt de oordopjes naar de fabrieksinstellingen.
    TWS moet worden aangesloten om de reset uit te voeren, dus geen van de oordopjes mag uit of in de oplaadhoes zitten.
    Het kan ook nodig zijn om de oordopjes uit de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten te verwijderen of te vergeten om opnieuw te koppelen.
  • Dit apparaat is IPX4-gecertificeerd, wat betekent dat het zweetbestendig is (geschikt voor training) en waterspatten vanuit elke richting kan weerstaan. Het apparaat is echter niet waterdicht en mag nooit in water worden ondergedompeld.

This image is not available because: You don’t have the privileges to see it, or it has been removed from the system
  • 1. Probeer eerst de Bluetooth-verbinding op uw bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw te starten door Bluetooth met een korte pauze uit en weer in te schakelen.
    2. "Vergeet" (verwijder) de eerdere gekoppelde verbinding (op uw smartphone/tablet/pc) in uw Bluetooth-instellingen indien u reeds eerder een koppeling heeft gemaakt met ons product.
    3. Probeer het bronapparaat (smartphone/tablet/pc) opnieuw op te starten door het uit en weer aan te zetten en probeer na het opnieuw opstarten een Bluetooth-verbinding met uw product tot stand te brengen.
    4. Indien het bovenstaande niet werkt, probeer dan uw product (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) opnieuw op te starten door dit eerst uit en dan weer aan te zetten.
    5. Houd de Bluetooth-knop op uw apparaat (draagbare luidspreker, hoofdtelefoon) ingedrukt om de koppelingsmodus opnieuw te starten.
    6. Ga naar de Bluetooth-instellingen op uw smartphone/tablet of pc om het koppelingsproces te starten.
    U zou nu een succesvolle koppeling met ons apparaat moeten hebben, maar als u nog steeds problemen ondervindt, neem dan opnieuw contact met ons op.
  • Deze koptelefoon wordt ondersteund door de My JBL Headphone-app.
  • Hieronder ziet u de plaatsing van de microfoons op sommige van onze hoofdtelefoonmodellen:

Live Pro+ TWS
    JBL_Live Pro  TWS_Product Image_ XRay with call-out.jpg

Tour Pro+ TWS
    JBL_TOUR PRO _Product Image_XRay_Callout.png JBL_TOUR PRO _Product Image_XRay_Callout_2.png

Tour One
    JBL_Tour One Enhanced Media_4-mic.png