GX-A604

Amplificateur large gamme puissant et compact de 435 watts

Vendu à partir de 2013 jusqu’au 2014

Caractéristiques du produit

Number of Channels
4 channels
Number Of Channels
4 Channels
Amplifier Power (RMS)
4 ohm... 60W x 4, <1% THD+N
Power Handling (peak)
435W
Signal-to-Noise Ratio
93dB
Frequency Response
20Hz – 20kHz
Total Harmonic Distortion
<1%
Input Sensitivity
200mV-20V
Variable Bass Boost
0 to + 12dB @ 45Hz
MSRP U.S.
$179.95 each
Signal-to-Noise Ratio
93dB
Total Peak Power Output
435W
THD + N
;less than 1%
Frequency Response
20Hz-20kHz
Input Sensitivity
20mV-20V
Bridged Power Output
170W x 2 into 4 ohms
4-Ohm Power Output
60 Watts RMS x 4 channels
Variable Bass Boost
0 to + 12dB @45Hz
2-Ohm Power Output
85 Watts RMS x 4 channels
Width (in)
8-1/8
Depth (mm)
300
Height (mm)
52
Depth (in)
11-13/16
Width (mm)
206
Height (in)
2-1/16
Dimensions (H x W x D)
2-1/16 inch x 8-1/8 inch x 11-13/16 inch (52mm x 206mm x 300mm)

Powerful and Compact 435-Watt Amplifier

Véritable centrale de 435 watts, quatre canaux large bande, le GX-A604 - avec des filtres actifs variables intégrés et un Bass EQ variable sur les canaux arrière - est certainement un outil de construction de système polyvalent. Avec toute cette puissance contenue dans 52 mm de haut, 206 mm de large et 300 mm de profondeur, le GX-A604 est facile à monter et peut être placé au cœur d'un système audio vraiment sophistiqué. Les caractéristiques incluent un radiateur en aluminium moulé, des filtres actifs intégrés et des circuits d'amplification des graves.

The GX-A604 is equipped with both low-level and high-level inputs, allowing conncetion to virtually any factory or aftermarket head unit. Low-level input is made via standard RCA connectors and high-level inputs made via a supplied Molex connector and harness.
The 12dB per octave electronic crossover is fixed at 80Hz and can be selected either high-pass or low-pass. This allows the GX-A602 can be used as a an amplifeir to drive full-range speakers or as a subwoofer amplifier.
The GX-A602 also has an switchable bass boost circuit on the rear channels that adds a fixed at 45Hz and will provide+12dB of gain.