JBL Celebrity 100

Car MP3 Player/ Bluetooth / USB / SD / AUX / FM Radio

Empezando con su JBL Celebrity 100

Especificaciones del producto

Power supply
12 V DC on-board network
Rated Output Power
4 x 50 W peak
Fuse rating
10 A
Frequency response
20 Hz - 20 kHz
Bluetooth Operating range
up to 10 m
Bluetooth Supported profiles
HFP, HSP, A2DP, AVRCP
FM Radio Frequency coverage
87.5 - 108 MHz
Installation dimensions (W x H x D)
178 x 50 x 87 mm

JBL Celebrity 100 Headunit is Single-Din, Mechless Car MP3 player with Detachable face, perfect to fit JBL speaker products as a bundled audio system. Multiple playback options like Bluetooth, USB input, Auxiliary input, SD Card, and FM Radio allows you choose freely for your favorite listening source.

Removable faceplate for theft-deterrent purpose.
Choose whatever sources you want to enjoy music.
Support audio streaming as well as hands-free calling.
Enjoy listening to your faourite radio stations during driving.
Can be matched with JBL entry level speakers as a bundled audio system.
Easy to install, allows you to replace factory stereo conveniently.

¿No encuentras lo que buscas?

Contacte con Nosotros

Si compraste en JBL y necesitás realizar una consulta o información sobre tu pedido,

buscas el Live Chat en  JBL.com

Horario de Atención

De Lunes a Viernes: 08:00 a.m a 6:00 p.m
Sábados: 09:00 a.m a 12:00 p.m

Si necesita atención con respecto al soporte del producto o garantías después de 10 días de la compra, contactános utilizando el canal de postventa a continuación: